Dyziek Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Kuba, łapczywa bestia Gratuluję. Można wiedzieć na co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita800 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Kuba, łapczywa bestia Gratuluję. Można wiedzieć na co?Znając zapendy starszego rodziny to pewnie na kolacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Kuba, łapczywa bestia Gratuluję. Można wiedzieć na co?a tu akurat na gumkę bo nie miałem jigów przy sobie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Znając zapendy starszego rodziny to pewnie na kolacje.Zachowaj takie błyskotliwe docinki dla siebie kolego...Przez ostatnie 6 lat nie zabrałem żadnej ryby w przeciwieństwie do Ciebie. Pilnuj swojego podwórka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Ładnie brały w weekend na Mazurach (Śniardwy) ale musiałem przerwać łowienie bo przy odhaczaniu zorientowałem się że tarłowe.... mleczem kapały więc dałem sobie spokój. Zdziwiłem się trochę że tak późno ale to pewnie ta zimna wiosna zrobiła swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Witam,dziś wczesnym rankiem krasnopiórki miały niezły apetyt na pływające smużaki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Ładnie brały w weekend na Mazurach (Śniardwy) ale musiałem przerwać łowienie bo przy odhaczaniu zorientowałem się że tarłowe.... mleczem kapały więc dałem sobie spokój. Zdziwiłem się trochę że tak późno ale to pewnie ta zimna wiosna zrobiła swoje. Normalna pora tarłowa dla tego gatunku, na Mazurach dopiero zakończyła się pierwsza, większa tura tarła kleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Na casta. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Wzdręgi ciąg dalszy.Były też większe ale ta jakoś tak najbardziej fotogeniczna.Sporo tego ok.100sztuk.Potem mi się trochę znudziło.Przy okazji zlokalizowany "krokodyl" który chciał mi jedną ściągnąć z jiga. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Ostatnio taka ślicznotka się mi trafiła 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Foto tez bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Na koniec sezonu taka ładna się przytrafiła. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Ale kolorki Wstaw zdjecie przynety jak mozesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 dzieki, nie tez zaskoczyła - ładna była. Jak będę w aucie wyślę fotke przynęty. Jig. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi