Guzu Opublikowano 19 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Cos nie działa Daniel Zaktualizuj flash player i wyczysc dane przelgadania - tak polecali innym, ktorzy nie widzieli. A zobaczyli Zaktualizuj flash player i wyczysc dane przelgadania - tak polecali innym, ktorzy nie widzieli. A zobaczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Na iPhone ? Cos chyba nie tak :-) trudno skończę prace zobacze w domu :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Ok już widziałem Daniel zobacz nastepnym razem sobie try hdr - co prawda trzeba przestwic obrazek na jpg ale sporo wyciaga tak z cieni jak i z bieli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) ...lub rób pomiar na światło lub na błękit blisko w styku z ziemią/koronami drzew. A potem cienie do obróbki w RAW ... lub HDR w programie graficznym Edytowane 19 Września 2016 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 ...lub rób pomiar na światło lub na błękit blisko w styku z ziemią/koronami drzew. A potem cienie do obróbki w RAW ... lub HDR w programie graficznym Zdjecie zrobilem pogladowo, po wypuszczeniu brzany pokazanej w watku brzanowym.W warunkach spacerow za pstragiem, z aparatem zawinietym na plecach w plecak overboard nie siegam po niego bez koniecznosci (ryby do focenia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 To wszystko rozumiem bo i u mnie praktyka (a nie teoria) tak wygląda. Swoim wpisem rozszerzyłem tylko rady Michała. W sumie, najbezpieczniej, pomimo dużego rozmiaru, warto wszystko robić w RAW bo zawsze da się coś z tego wyciągnąć w programie graficznym ... no może poza efektem uzyskanym przez filtr polaryzacyjny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Guzu, tak ogladam te foty z nowego cykacza, moze technicznie lepsze, ale jakos z tego starego aparatu bardziej mi sie podobaly Moze to tez przez picase, sam jak dodaje zdjecia do albumu googla to tez pozniej troche inaczej wygladaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Guzu, tak ogladam te foty z nowego cykacza, moze technicznie lepsze, ale jakos z tego starego aparatu bardziej mi sie podobaly Moze to tez przez picase, sam jak dodaje zdjecia do albumu googla to tez pozniej troche inaczej wygladaja.Jak patrze na zdjęcia w kompie a potem jak wychodzą online...to dwa światy.Różnica do tamtego olympusa jest duza.Z pewnością ten pentax kryje niespodzianek kilka. Szczególnie dla takiego fotozoltodzioba jak ja...Na razie jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Z pewnością ten pentax kryje niespodzianek kilka. Szczególnie dla takiego fotozoltodzioba jak ja...Na razie jest dobrze Daniel - przeczytaj instrukcje ;-) A tak serio bedzie dobrze, aparat dobry jest, dobry obiektyw jest też, teraz tylko strzelać, strzelać i uczyć sie na błedach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi