Skocz do zawartości

Poproszę o życzenia i dobre fliudy

platynowłosy

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie..

jeden tydzień był wirus. Grypopodobny. Skutek: tydzień aresztu domowego, dobrowolnego. Pierdy, paraleki...

Nie pracuję, nie zarabiam.

Drugi tydzień, wirus stał się bakterią i gniecie do bólu. Skutek: antybiotyk itd.

Z całym szacunkiem:dupa...

Nie pracuję i dalej nie zarabiam.

Trzeci tydzień jw...

A tu tyle fajnych ofert i nie tylko.

Muszę szybko wrócić do pełnych sił, praca, ale też siłownia i treningi.

No i parę jeszcze innych równie przyjemnych i bardzo przyjemnych spraw.

Proszę Was, podeślijcie mi dobre fluidy i życzenia.

Muszą pomóc...

Odwdzięczę się równie dobrymi fluidami przy....

No czego Wam Panowie życzyć...

Pozdrawiam

Alek

• Like 1

Wysyłam podwójną dawkę - ODCZYNIONE!!!  :)  :)  :)

PS

Miałem to samo - miesiąc leżenia, trzy serie antybiotyków. Jedyny sposób to wyleżeć, nie mysleć o tym co doczesne, wyłączyć się całkowicie. Pierwsze to odrzuć komputer - serwisy, fora, trele morele. Na suficie podczep plakat "CYCE" lub podobny wędkarski. ;)  Mnie pomogło! Miałem pielęgniarkę w osobie wiernego kota Maćka, nie odstępował mnie na chwilę... Plakat i jego mruczenie zadziałało. DUŻO DOBREJ ENERGII... :D Trzymaj się Kolego.

• Like 2

Alku zdrówka , myśl pozytywnie , twardy gość z Ciebie  ;)

I jak wspominał Andrzej , nic nie zastąpi żadnych antybiotyków itp 

Musisz wyleżeć to.... 

A na poprawę humoru ....

Moje masjerskie łapki oceniają...znakomita aksamitna powierzchnia, wyborna sprężystośc, jeszcze lepsze echo tego dotyku w moim schorowanym ciele,nos idealnie wpasuje się między nimi....

Żeby takie klejnoty zasadnie zaprezentować, ta Dama musi mieć równie cudny brzuch i ramionka....

no bajka...

A swoją drogą, zauważyliście Panowie krzyżyk wiszący nieco wyżej? ja go zauważyłem zdrowo później....

Ot wiek dojrzały.

Dziękuję.

Alek

• Like 1

Zdrowia Kolego życzę............jeśli to ma być dobry fluid ,to niech takim będzie.

Ostatnio przerobiłem 1,5 tygodnia leczenia, paralekami(3dni) +reszta "dr.Qeen", hahah ,z osiedlowej przychodni .................okazało się że lekarstwem jest...........nie,nie procenty czy czosnek ,okazał się zwykły aerozol do nosa kupiony całkiem przypadkiem w pobliskim spożywczaku.........ahhaha,a żona już mnie chciała "chować" ............nie ze mną te numery........... :lol:

Edytowane przez tofik
  • Like 1