platynowłosy Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Panowie..jeden tydzień był wirus. Grypopodobny. Skutek: tydzień aresztu domowego, dobrowolnego. Pierdy, paraleki...Nie pracuję, nie zarabiam.Drugi tydzień, wirus stał się bakterią i gniecie do bólu. Skutek: antybiotyk itd.Z całym szacunkiem:dupa...Nie pracuję i dalej nie zarabiam.Trzeci tydzień jw...A tu tyle fajnych ofert i nie tylko.Muszę szybko wrócić do pełnych sił, praca, ale też siłownia i treningi.No i parę jeszcze innych równie przyjemnych i bardzo przyjemnych spraw.Proszę Was, podeślijcie mi dobre fluidy i życzenia.Muszą pomóc...Odwdzięczę się równie dobrymi fluidami przy....No czego Wam Panowie życzyć... PozdrawiamAlek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Mówisz - masz! Poszło!... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) ... kiepską masz profesje ja jak choruję i tak mi płacą (troszkę mniej ale zawsze ) , ale trzymam kciuki wracaj do zdrowia Edytowane 12 Marca 2015 przez pabik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 dobre fluidy poszły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Dobro zawsze powraca, więc proszę Alek zdrowiej i zbieraj siły na wyjazd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Adin,... dwa,....tri,....czetiri...... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Proszę Was, podeślijcie mi dobre fluidy i życzenia.Muszą pomóc... Pstryk - i jesteś zdrowy, porcja energii poszła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Wysyłam podwójną dawkę - ODCZYNIONE!!! PSMiałem to samo - miesiąc leżenia, trzy serie antybiotyków. Jedyny sposób to wyleżeć, nie mysleć o tym co doczesne, wyłączyć się całkowicie. Pierwsze to odrzuć komputer - serwisy, fora, trele morele. Na suficie podczep plakat "CYCE" lub podobny wędkarski. Mnie pomogło! Miałem pielęgniarkę w osobie wiernego kota Maćka, nie odstępował mnie na chwilę... Plakat i jego mruczenie zadziałało. DUŻO DOBREJ ENERGII... Trzymaj się Kolego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bharanek Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Nie pisz postów w nocy tylko śpij Zdrowia, bo to zawsze najważniejsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Panowie No powiem Wam, że takiego odzewu się nie spodziewałem.Dziękuję i niech Wasze fluidy się spełnią. A i za wskazówki też dziękuję. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Alku zdrówka , myśl pozytywnie , twardy gość z Ciebie I jak wspominał Andrzej , nic nie zastąpi żadnych antybiotyków itp Musisz wyleżeć to.... A na poprawę humoru .... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Zamiast fluidów, okład z młodych piersi, w jak największych dawkach Lek wydawany bez recepty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Zamiast fluidów, okład z młodych piersi, w jak największych dawkach Lek wydawany bez recepty Tylko czy serce wytrzyma ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Zdrowia Alku, nie daj się choróbskom wszelakim, mnóstwo dobrej energii wysyłam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Zdrowia wszelakiego, baranek zarżnięty, monitor krwią skropiony, zeby dodać mocy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Alku zdrówka , myśl pozytywnie , twardy gość z Ciebie I jak wspominał Andrzej , nic nie zastąpi żadnych antybiotyków itp Musisz wyleżeć to.... A na poprawę humoru ....Moje masjerskie łapki oceniają...znakomita aksamitna powierzchnia, wyborna sprężystośc, jeszcze lepsze echo tego dotyku w moim schorowanym ciele,nos idealnie wpasuje się między nimi....Żeby takie klejnoty zasadnie zaprezentować, ta Dama musi mieć równie cudny brzuch i ramionka....no bajka...A swoją drogą, zauważyliście Panowie krzyżyk wiszący nieco wyżej? ja go zauważyłem zdrowo później....Ot wiek dojrzały. Dziękuję.Alek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Karol - te Twoje cycki to wyglądają na silikony... Tu masz zdrowe "Ruskie cycki". Cały internej w jedynie "ciekawej" części świata o nich pisze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Mam tak jak Ty, nie pracuję to d..a, więc rozumiem sytuację doskonale.Tak więc wszystko co mogę i trochę więcej, z całą mocą do Twojej dyspozycji- poooszło Korzystaj póki gorące, świeże i moc ma największą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Aby do przodu! "Nie jest cudem chodzenie po wodzie. Cudem jest chodzenie po zielonej ziemi, zanurzanie się w chwilę i poczucie, że żyjemy."Thich Nhat Hanh Powodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Koleżanka kazała Cię pozdrowić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Choremu chyba nie chodziło o to, by pozbawiać go fluidów. @platynowłosy - zdrowia, i nie tylko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 zdrówka a na przyszłość: solidny ząbek czosnku dziennie i choroba się nie czepi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Dołączam się do życzeń.- Wstań i pracuj - jakby powiedział Jezus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Zdrowia Kolego życzę............jeśli to ma być dobry fluid ,to niech takim będzie.Ostatnio przerobiłem 1,5 tygodnia leczenia, paralekami(3dni) +reszta "dr.Qeen", hahah ,z osiedlowej przychodni .................okazało się że lekarstwem jest...........nie,nie procenty czy czosnek ,okazał się zwykły aerozol do nosa kupiony całkiem przypadkiem w pobliskim spożywczaku.........ahhaha,a żona już mnie chciała "chować" ............nie ze mną te numery........... Edytowane 12 Marca 2015 przez tofik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi