Artek Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Byłem w niedzielę z kolegą w Obrzycku na Warcie, zeszliśmy na zero. Ale wyjazd się udał, młody pierwszy raz nad Wartą, zauroczony rzeką.No przecież nie zawsze muszą brać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperG Opublikowano 12 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Dzisiejszy i wczorajszy wypad zakonczony zadowalająco, sporo okonia i szczupaka, przyszła jesień i ryby zaczely ładnie wspólpracowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy013 Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Dzisiejszy i wczorajszy wypad zakonczony zadowalająco, sporo okonia i szczupaka, przyszła jesień i ryby zaczely ładnie wspólpracowac...A w jakich okolicach łowisz? Bo we Wronkach narazie cisza???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperG Opublikowano 18 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 A w jakich okolicach łowisz? Bo we Wronkach narazie ciszaGorzów. dzisiejszy wypad tez udany, okonie ladnie współpracowaly i jeden bolen siedl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperG Opublikowano 19 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Jesień rozkwita a wraz z nią zwiadowcy, dzisiaj sie pouczepiały okonie jak i sandacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzonny Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Dzisiejszy wypad nad Warte calkiem udany Bolek 60 i klen około 33 cm (zapomnialem zmierzyc i polecial do wody). A tak to pare okonków na malego wobka i twisterka perła. Bolek uderzyl na 4 cm wobka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzonny Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Polecicie jakieś łowisko na ktorym mozna poganiac za sandaczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Polecicie jakieś łowisko na ktorym mozna poganiac za sandaczem? Po zdjęciach widać, że byłeś w takim miejscu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzonny Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Myślałem bardziej o łowisku ze stojącą wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy013 Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Dzisiaj krótki wypad późnym popołudniem na dwie godzinki zaowocował jednym szczupłym 60 cm. Coś się u mnie ruszyło. Niestety przez najbliższe 2 tygodnie nie będzie czasu na rybki???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Ja złowiłem dwa niewymiarowe szczupaczki!... Cieszę się jednak, bo to znak, że na tym martwym (zatrutym) odcinku Warty coś się jednak odradza!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzonny Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Wczoraj zrobiłem krótki wypadzik na Warte i trafił się jeden szczupły 49cm. Skusił się na 7cm kopyto relax żółty z czarnym grzbietem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendes Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Dzisiaj Warta w okolicach Skwierzyny "martwa". Poszedłem poszukać okonia i dupa blada. Słoneczna pogoda prawie nigdy nie dawała mi ryby jesienią. Poszły w ruch obrotowki wahadła, gumy i nic. W tygodniu pochodzę troszkę za szczupakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzonny Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Ktoś moze z kolegów rozpoczął sezon pstrągowy? Osobiście łowiłem w tym miesiącu raz na rzece Srebrnej w okolicach Różanek (obok Gorzowa) i miałem dwa brania kropków ale pospadały. Może ktoś wie troche więcej gdzie można połowić i może ktoś jest chętny na wyprawę na pstrągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Ktoś moze z kolegów rozpoczął sezon pstrągowy? Osobiście łowiłem w tym miesiącu raz na rzece Srebrnej w okolicach Różanek (obok Gorzowa) i miałem dwa brania kropków ale pospadały. Może ktoś wie troche więcej gdzie można połowić i może ktoś jest chętny na wyprawę na pstrągi po takim wpisie moze poprostu odpuśc sobie już te rzeczke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Ktoś moze z kolegów rozpoczął sezon pstrągowy? Osobiście łowiłem w tym miesiącu raz na rzece Srebrnej w okolicach Różanek (obok Gorzowa) i miałem dwa brania kropków ale pospadały. Może ktoś wie troche więcej gdzie można połowić i może ktoś jest chętny na wyprawę na pstrągi Rafał niepisana zasada : Jeżeli jeszcze chcesz coś połowić na danym akwenie nie rozpowiadasz w necie o rybkach i miejscówkach - szczególnie jeżeli chodzi o "kropki" Dwunożne kormorany tylko czekają na taką informację ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 po takim wpisie moze poprostu odpuśc sobie już te rzeczke?Rafał niepisana zasada : Jeżeli jeszcze chcesz coś połowić na danym akwenie nie rozpowiadasz w necie o rybkach i miejscówkach - szczególnie jeżeli chodzi o "kropki" Dwunożne kormorany tylko czekają na taką informację !Może to tylko taka sprytna zmyłka dla tych ewentualnych "dwunożnych kormoranów" ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzonny Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 A ja tam Panowie uważam, że jakieś małe podpowiedzi nie są takie złe:). Jakieś ogólne bez danych z GPS. Fakt w okręgu gorzowskim mało osób stosuje C&R to smutne ale cóż kot też musi coś jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Pierwszy wypad na Wartę w tym roku nie przyniósł żadnej rybki, ani nawet brania. Mnóstwo śmieci wzdłuż brzegów psuło mi humor, ale dość czysta i bardzo wysoka woda oraz słoneczne światło spowodowało, że było pięknie i nie mogę już doczekać kolejnego wypadu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grochol Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Witam . Jak tam Warta w okolicach Wronek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Witam . Jak tam Warta w okolicach Wronek?Bardzo dobrze Krzysiu! A co? Jedziemy razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Hej hej, jestem z Wronek, trafiają się pojedyncze okonie na paproszki i doskakują czasami pistolety, klenika też da się wysmużyć.Grunciarze łowią spore jazie i klenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Hej hej, jestem z Wronek, trafiają się pojedyncze okonie na paproszki i doskakują czasami pistolety, klenika też da się wysmużyć.Grunciarze łowią spore jazie i klenieTaaa... Koło Obrzycka też grunciarze łowią piękne jazie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendes Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Dzisiejszy godzinny rekonesans na Warcie dał klenika i dwa małe bolenie. Małe, ale coś się dzieje, bo ostatnie dwa wypady na zero, Fajnie, że woda opadła i pojawiają się ładne przelewy. Następny wypad w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy013 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Ja planuje niedzielę ogarnąć. Jak byłem w środę to jeszcze na przelewach był spokój. Jedno ładne branie pomiędzy główkami, ale nie zapiał się. Chyba będzie trzeba łódkę odkurzyć i silnik odpalić ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi