phantom72 Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 (edytowane) Dziękuję wszystkim za pomoc , jesień i zima za pasem więc mam sporo czasu by się nad tym zastanowić.Wczesniej bolki łowiłem Dragonowskim HMXem Hitmanem i w/g mnie kijek był niczego sobie ,St. Croix którego obecnie posiadam wydaje mi się odrobinę za mocny na wiosenno letnie łowienie więc kombinuje z czymś lżejszym :/Przy okazji sorry za błąd w opisie St. Croix to są modele ES a nie EC i właśnie się zastanawiam czy może iść w tą stronę wybierając model ES90 MF2 lub jego dłuższy odpowiednik 2,90.Jak już wspominałem posiadam mocniejsza wersję tego kija MHF 2,75 a wcześniej 2,90 , jednak krótszy przy cięższych przynętach sprawdza mi się lepiej. Edytowane 2 Października 2018 przez phantom72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraken Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Czy mógłby któryś z kolegów podpowiedzieć jaką nową wędkę pod bolenia i klenia kupić do łowienia w Warcie? Budżet skromny, 200 złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi