Radbraw Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Najbardziej w tym wszystkim przykre jest to , że modele Rapali, sygnowane jako woblery sumowe maja wklejane przednie oczko .Jesli jest poprawnie wklejone to i traktorem bedzie problem z wyrwaniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Jesli jest poprawnie wklejone to i traktorem bedzie problem z wyrwaniem He, he Uwierz mi, że wiedzà co robià. Parę sumòw w życiu złowiłem i zdarzało się, wyrwanie stelarza. Wkręta nie wyrwał mi nigdy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Właśnie, wkręt uważam za bezpieczny element woblera. Jesli jest poprawnie wklejony w suche i zdrowe drewno to wytrzyma wiele. Używam distalu czerwono-zielonego, dokładnie mieszam,wklejam wkręt, czekam dobę i jest ok. DISTAL to okrutna moc z ogromną paletą zastosowań. Jesli byłby całkowicie bezbarwny to też uzywałbym do wklejania sterów lecz żywica ładniej wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Zander29 czy dwa dolne zdjęcia od lewej przedstawiają strike pro buster'a ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel79ozo Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Buster jerk strike pro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Buster jerk strike proAlbo ja źle widzę albo stelaż z drutu nie przechodzi przez całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel79ozo Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Big Bandit prawie takie samo wyważenie , tylko brak pionowej grzechotki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Big Bandit prawie takie samo wyważenie , tylko brak pionowej grzechotkiStelaż jednak jest. Idzie samym dołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sklerotyzacja123 Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Witajcie.Czy ktoś z was wie na czym polega magia rapali x rap countdown ?Chodzi mi o to jak oni zmusili tego woblera do tak efektywnego lusterkowania, szukam i nigdzie nic nie mogę na ten temat znaleźć ?! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Witajcie.Czy ktoś z was wie na czym polega magia rapali x rap countdown ?Chodzi mi o to jak oni zmusili tego woblera do tak efektywnego lusterkowania, szukam i nigdzie nic nie mogę na ten temat znaleźć ?! Pozdrawiam.A nie sądzisz, że ster odsunięty od oczka oraz płaskie boki korpusu nie wystarczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sklerotyzacja123 Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Sławku myślę tu przedewszystkim o tym lusterkowaniu podczas opadu !Dziękuję ci za odpowiedź ale czy jak mówisz ster i płaskie boki wystarczą by osiągnąć lusterkowanie podczas opadu ?Czy ktoś rozbierał już tego x-rapa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Lusterkowanie podczas opadu można uzyskać poprzez rozłożenie obciążenia na dole na znacznej długości korpusu (nie punktowo). Ukształtowanie dołu korpusu (brzucha) także może pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sklerotyzacja123 Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Serdecznie ci dziękuję za odpowiedź, wiele mi to wyjaśniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Daj obciazenie na cały brzuch od pyska po ogon I uzyskasz taką pracę przy opadzie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sklerotyzacja123 Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Dzięki Damian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi