tlok Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Potrzebuje informacji czy to zylka japonska czy moze chinska i jakas ewentualna mozliwosc dotarcia do tego produktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Idź do chińczyków, pewnie mają jakiś swój biznes w okolicy i pokaż szpulkę, Pewnie poznają czy to ich czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Etykieta jak od Pronto 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Etykieta jak od Pronto słusznie!To na pewno szpula od żyłki wędkarskiej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Kolego do czego potrzebujesz tą żyłkę? Jak do kosiarki to w Castoramie mają spory wybór. A tak na serio to wygląda jak jakiś wyrób reklamowy z targów coś ala długopisy czy pendrive z nadrukiem reklamowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Etykieta bardziej nasuwa mi kierunek sznurka do bielizny, ale mogę być w błędzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Etykieta bardziej nasuwa mi kierunek sznurka do bielizny, ale mogę być w błędzie. E tam, do stelki fotelowej . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlok Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Panowie ja sie pytam powaznie , Dostalem ta zylke na jakis zawodach i jest to najprawdopodobniej fluorocarbon . Cholernie mocne to bylo , grubosc okolo 0,12-13 mm . I dlatego chcialbym dotrzec do tego co to z ustrojstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Wpisz w okienko na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Wpisz w okienko na allegro.Co ma wpisać? Żyłka z salonem na ilustracji? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Tylko jak te krzaki wpisać na klawiaturze QWERTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Tylko jak te krzaki wpisać na klawiaturze QWERTY Trzeba chińskiego windowsa zainstalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi