bassy Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Piszcie jakich używacie- muszę coś zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 @bassy- moze powiedz ile mozesz przeznaczyc na imadlo, bedzie latwiej cos doradzic Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Wiedziałem ze szybko o to się rozbijemy Będę robił małe ilości dla siebie wiem ze standerus ma zwykłe imadełko i daje radę a ostatnio znajomemy uszczerbiła się podczas normalnej pracy szczęka w anviluA wydać chcę najmniej jak to możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Witam, Poszukaj w takim razie jakiejs podrobki Regala, kilku moich kolegow na nich kreci i jakos sie spisuja. Trzeba troche uwazac bo potrafia miec miekkie szczeki, ktore latwo sie odksztalcaja. Tu masz jeszcze ciekawa kopie w bardzo dobrym wykonaniu ale cena tez juz inna: http://www.sportfish.co.uk/product/weaver-scottie-fly-vice Ja na poczatek kupilem Griffin Odyssey Spider. Sprawowalo sie bardzo dobrze przy malych i srednich muszkach. Teraz jezdzi ze mna na wyjazdy. Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Piszcie jakich używacie- muszę coś zakupić Polecam Renzetti Traveler (Base Model). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Regal jest wystarczający do naprawdę prawie każdej muchyJa swojego mam z 8 lat i pakuję w niego haki od 22 do 8/0. Jest zajebiaszczy. Podobała się mi oczywiście wydumka Bujo, brakowało jeszcze jednak napędu hiperprzestrzennego i przyspieszacza hadronów Ogólnie, może być tanio i solidnie, a górnej granicy wydatków chyba nie ma, mozna i imadło za kilkaset funciaków. Ja nadal jednak stoję przy swoim - zwykły regal obsłuży 99% sytuacji zwykłego flytiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Używam takiej podróbki Regala: http://www.taimen.com/mt/product_info.php?cPath=155_249& products_id=221 na moje koczkodany wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 A ja mam jakiś hiper nowoczesny wynalazek, nazywa się to no name i kosztuje jakieś 8pln (słownie: osiem złotych polskich) i daje radę. Jak mi się rozsypie to se coś kupię mniej wypasionego <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Odkopie temat I zapytam o imadlo polacane do duzych hakow.Co polecacie ?Powoli mam dosc siermiegi dotychczasowego Dziekuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 kazde markowe imadło będzie dobre. dodatkowo prawie każde z tych markowych ma możliwość zakupu szczęk dedykowanych typowo do największych haków.chociaż standardowe szczeki bez problemu trzymają 8/0ja mam renzzeti traveler. jestem bardzo zadowolony. jeżeli nie szukasz typowego full rotary i celujesz w duże muchy te będzie bardzo dobre:http://www.hmhvises.com/spartan.phpimadła z usa są naprawdę solidne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Sorry ale oryginalny nie będę. Albo oryginał albo podróbka Regala Używam tych imadełek od 20 lat, a może i lepiej i chyba już do śmierci pozostanę im wierny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Sorry ale oryginalny nie będę. Albo oryginał albo podróbka Regala Używam tych imadełek od 20 lat, a może i lepiej i chyba już do śmierci pozostanę im wierny.Pokazesz jakis link ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Wiekszych jak 8/0 nie bede montowal Rozmiary zwykle miedzy 2 a 6/0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Sorry ale oryginalny nie będę. Albo oryginał albo podróbka Regala Używam tych imadełek od 20 lat, a może i lepiej i chyba już do śmierci pozostanę im wierny.--------------Ja rownież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Pokazesz jakis link ? http://bogdangawlik.pl/product-pol-3696-Imadlo-Royal.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) http://bogdangawlik.pl/product-pol-3696-Imadlo-Royal.html Dziekuje Mam taka wlasnie jakas podrobke tego Regala- Royala.Cala czarna. Mocowana do rantu blatu.Haczyk trzyma pewnie. To fakt.Niemniej jednak obracanie tej glowicy to mordega. Poszukam produktu wyzszej jakosci.Kwestia pozostaje tylko :czy alternatywa wyglada tak, ze kupuje sie za 50-60 PLN i sie nie dyskutuje, czy trzeba wylozyc od razu setki USD ?Nie ma nic posredniego ? http://www.regalvise.com/revolution.html Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Danvis. Trochę plastiku ala szczęki ok. Używam i jestem zadowolony. Za 200 zł całkiem ciekawa propozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) Danvis. Trochę plastiku ala szczęki ok. Używam i jestem zadowolony. Za 200 zł całkiem ciekawa propozycja. Takie co z daleka wyglada jak karabinek UZI ? Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez Guzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Jak Regal'o podobne, to może Stonfo Kaiman? Znajomy kręci na tym sporo kogutów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Jak Regal'o podobne, to może Stonfo Kaiman? Znajomy kręci na tym sporo kogutówFajny trop Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Prezentacja 3 modeli Stonfo , między innymi kaimana. Mi podoba się transformer , kiedyś się na niego skuszę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Takie co z daleka wyglada jak karabinek UZI ? danvise bez przedłożonego ramienia ( dodatkowy koszt ) w moich oczach jest bezużyteczne przy robieniu dużych much.(posiadałem takowe) napisze tak. jakiś czas temu zmieniałem imadło. danvise poszło do ludzi a ja "wymacałem" w sklepie wiele rożnych. zdecydowałem się na renzetti. moim zdaniem doskonały stosunek ceny do jakości. regal to fajny i kultowy sprzęt. bardzo popularny w usa, mnie zupełnie nie leżał. myślę że są jest wiele bardziej ergonomicznym imadeł.poczytaj tu może coś pomoże: http://www.flyfishohio.com/Vise%20Review%201/Fly_Tying_Vise_Shoot-Out.htm pozdrówka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Dziekuje Mam taka wlasnie jakas podrobke tego Regala- Royala.Cala czarna. Mocowana do rantu blatu.Haczyk trzyma pewnie. To fakt.Niemniej jednak obracanie tej glowicy to mordega. Poszukam produktu wyzszej jakosci.Kwestia pozostaje tylko :czy alternatywa wyglada tak, ze kupuje sie za 50-60 PLN i sie nie dyskutuje, czy trzeba wylozyc od razu setki USD ?Nie ma nic posredniego ? http://www.regalvise.com/revolution.html-------------Ja takie imadło robione przez znanego "Rumcajsa" z nad Sanu sprzedałem za 110 PLN. Nie są to setki $$$$ a jakościowo odlatuje u mnie -naście, - dzieścia lat. Nieśmiertelne. Niestety wszystkie moje zapasy sprzedane a "producent" olewa temat mimo wieloletnich prośb i dużego na nie zapotrzebowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Masz może zdjęcie tego ustrojstwa? Takie jak w linku może? http://i.ytimg.com/vi/Mn2wNF-VK4s/maxresdefault.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Elton. Jeżeli to pyt. do mnie to mam. Te z fotek (ostatnie ktore sprzedałem) było nówką. Mam też "swoje" na ktorym ukręciłem tysiące much. Imadelko o ktorym pisałem wyżej dla kolegów których ten temat interesuje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi