Skocz do zawartości

Praca- WĘDKARSTWO Decathlon Targówek :)

Wojtek B.

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Proponuję Wam zapoznać się z ofertą pracy na stanowisku sprzedawcy działu wędkarskiego.

Praca w wymiarze 1/2 etatu (umowa o pracę). Idealne rozwiązanie dla studentów.

Miejsce pracy: Warszawa, Decathlon Targówek.

Wszystkie niezbędne informacje i możliwość aplikacji znajdziecie pod poniższym linkiem :)

http://recruitment.decathlon.com/candidate/candidate/applyJobThroughMail.do?oppId=35163&tab=offer&brand=caperlan

http://olx.pl/oferta/sprzedawca-na-dziale-wedkarstwo-decathlon-targowek-CID4-ID9kHt9.html

Pozdrawiam,

Wojtek

Edytowane przez Wojtek B.
  • Like 1

Jak to o co "kaman"

Ogłoszenie o prace na stoisko wędkarskie w Decathlonie - a to aż tak często się nie zdarza.

Zakres sprzętu który oferują pewnie znasz a wiec wiesz jaka mniej więcej wiedzą trzeba się wykazać.

Protfolio klientów też łatwo sobie stworzyć i z połączenia tych 2 rzeczy wyjdzie czy Ci odpowiada.

A jak to tak składasz aplikacje i czekasz.

Ja tam ten sklep akurat lubię (pomimo tego że jakość produktów z roku na rok spada,a to co mieli 10 lat temu to przepaść jakościowa w porównaniu z tym co maja dziś -pisze głównie o ciuchach i butach), i jak bym szukał czegoś dodatkowego albo był studentem to pewnie bym wysłał apliakcje i douczył się z metod gruntowo-spławikowych

Może napiszemy do tego kolegi co się mu domek i sprzęt nad Bugiem spalił a wcześniej robotę stracił. 2 linię metra uruchomili to jakoś sobie chłop poradzi bez auta :)

Chyba że on tylko w stanowiska dyrektorskie celuje z 4 cyfrową wypłatą ..

• Like 8

Pracowałem w sklepie wędkarskim a w zasadzie wędkarsko akwarystycznym z racji znajomości jednej i drugiej tematyki, tyle że w Sieradzu. Co do klientów to powiem tak - są tacy co mają pojęcie a są tacy że skoro ja ich o czymś zapewniałem to ufali i kupowali to co polecałem a czasami wręcz dawałem do ręki. Odszedłem z tej pracy choć bardzo ja lubiłem bo była to praca od 12.00 do 20.00 codziennie - 7 dni w tygodniu z jedną niedziela w miesiącu wolną a to nie pozwalało mi na prowadzenie innego mojego hobby które po wędkarstwie jest również ważne dla mnie. Nie samą praca może człowiek żyć. ;)

Podobno praca w sklepie wędkarskim to masakra jakaś .... Klienci tylko kradną i są chamscy...

Tak się nieszczęśliwie złożyło, że pewien sklep wędkarski miał pod koniec zeszłego roku pecha i został obrabowany.

Złodzieje wynieśli całe wory towaru i siedząc już w melinie, segregowali w pocie czoła skradzione dobra.

Nagle jeden z nich wyłowił spośród sterty kołowrotków najnowszą stellę i pokazuje kumplowi dyndającą na stopce kołowrotka cenę.

- Ty, patrz - mówi. - Trzy tysie.

- No - odpowiada kumpel.- Rozbój w biały dzień!

;)

• Like 13

Tak się nieszczęśliwie złożyło, że pewien sklep wędkarski miał pod koniec zeszłego roku pecha i został obrabowany.

Złodzieje wynieśli całe wory towaru i siedząc już w melinie, segregowali w pocie czoła skradzione dobra.

Nagle jeden z nich wyłowił spośród sterty kołowrotków najnowszą stellę i pokazuje kumplowi dyndającą na stopce kołowrotka cenę.

- Ty, patrz - mówi. - Trzy tysie.

- No - odpowiada kumpel.- Rozbój w biały dzień!

;)

To jest Polska , Tego nie ogarniesz !!!!  :D  :D  :D

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...