Wojtek B. Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Cześć! Proponuję Wam zapoznać się z ofertą pracy na stanowisku sprzedawcy działu wędkarskiego. Praca w wymiarze 1/2 etatu (umowa o pracę). Idealne rozwiązanie dla studentów. Miejsce pracy: Warszawa, Decathlon Targówek. Wszystkie niezbędne informacje i możliwość aplikacji znajdziecie pod poniższym linkiem http://recruitment.decathlon.com/candidate/candidate/applyJobThroughMail.do?oppId=35163&tab=offer&brand=caperlan http://olx.pl/oferta/sprzedawca-na-dziale-wedkarstwo-decathlon-targowek-CID4-ID9kHt9.html Pozdrawiam, Wojtek Edytowane 20 Maja 2015 przez Wojtek B. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 A o co "kaman" tak na prawdę? Ogłoszenie, z tej firmy, jak zwykle. Mam kumpla, co pracował w Decathlonie, ale mało obeznany był więc miałem ze 50 połaczęń od niego na 8h. W końcu wyrobił się i dawał radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Jak to o co "kaman"Ogłoszenie o prace na stoisko wędkarskie w Decathlonie - a to aż tak często się nie zdarza.Zakres sprzętu który oferują pewnie znasz a wiec wiesz jaka mniej więcej wiedzą trzeba się wykazać.Protfolio klientów też łatwo sobie stworzyć i z połączenia tych 2 rzeczy wyjdzie czy Ci odpowiada.A jak to tak składasz aplikacje i czekasz.Ja tam ten sklep akurat lubię (pomimo tego że jakość produktów z roku na rok spada,a to co mieli 10 lat temu to przepaść jakościowa w porównaniu z tym co maja dziś -pisze głównie o ciuchach i butach), i jak bym szukał czegoś dodatkowego albo był studentem to pewnie bym wysłał apliakcje i douczył się z metod gruntowo-spławikowych Może napiszemy do tego kolegi co się mu domek i sprzęt nad Bugiem spalił a wcześniej robotę stracił. 2 linię metra uruchomili to jakoś sobie chłop poradzi bez auta Chyba że on tylko w stanowiska dyrektorskie celuje z 4 cyfrową wypłatą .. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Podobno praca w sklepie wędkarskim to masakra jakaś .... Klienci tylko kradną i są chamscy... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Podobno praca w sklepie wędkarskim to masakra jakaś .... Klienci tylko kradną i są chamscy...No jak wychowują nas tylko fora wędkarskie, to co się Pan nam dziwisz... :P 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Ja staram się nawet nie wchodzić do sklepów wędkarskich w trosce o moje finanse, a co dopiero tam pracować? To tak, jakby alkoholika zatrudnić jako barmana 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) A ja tam bym bardzo chętnie znalazł taką (albo jakąkolwiek inną) robotę tylko że w Krakowie nie ma nic pracy kompletnie a tak przynajmniej robił bym coś co wiąże się z moim hobby. Edytowane 14 Marca 2015 przez Marcin P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Pracowałem w sklepie wędkarskim a w zasadzie wędkarsko akwarystycznym z racji znajomości jednej i drugiej tematyki, tyle że w Sieradzu. Co do klientów to powiem tak - są tacy co mają pojęcie a są tacy że skoro ja ich o czymś zapewniałem to ufali i kupowali to co polecałem a czasami wręcz dawałem do ręki. Odszedłem z tej pracy choć bardzo ja lubiłem bo była to praca od 12.00 do 20.00 codziennie - 7 dni w tygodniu z jedną niedziela w miesiącu wolną a to nie pozwalało mi na prowadzenie innego mojego hobby które po wędkarstwie jest również ważne dla mnie. Nie samą praca może człowiek żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Podobno praca w sklepie wędkarskim to masakra jakaś .... Klienci tylko kradną i są chamscy... Pamiętaj o "dziesionach" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Podobno praca w sklepie wędkarskim to masakra jakaś .... Klienci tylko kradną i są chamscy...Tak się nieszczęśliwie złożyło, że pewien sklep wędkarski miał pod koniec zeszłego roku pecha i został obrabowany.Złodzieje wynieśli całe wory towaru i siedząc już w melinie, segregowali w pocie czoła skradzione dobra.Nagle jeden z nich wyłowił spośród sterty kołowrotków najnowszą stellę i pokazuje kumplowi dyndającą na stopce kołowrotka cenę.- Ty, patrz - mówi. - Trzy tysie.- No - odpowiada kumpel.- Rozbój w biały dzień! 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinningista13 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Tak się nieszczęśliwie złożyło, że pewien sklep wędkarski miał pod koniec zeszłego roku pecha i został obrabowany.Złodzieje wynieśli całe wory towaru i siedząc już w melinie, segregowali w pocie czoła skradzione dobra.Nagle jeden z nich wyłowił spośród sterty kołowrotków najnowszą stellę i pokazuje kumplowi dyndającą na stopce kołowrotka cenę.- Ty, patrz - mówi. - Trzy tysie.- No - odpowiada kumpel.- Rozbój w biały dzień! To jest Polska , Tego nie ogarniesz !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Panowie! Nie ma wśród nas wędkarzy-studentów, szukających pracy w niepełnym wymiarze godzin? P.S Dagon uśmiałem się przednio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Ja bym bardzo chętnie popracowal, ale mam ponad godzine dojazdu w jedna stronę... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Panowie! Nie ma wśród nas wędkarzy-studentów, szukających pracy w niepełnym wymiarze godzin? P.S Dagon uśmiałem się przednio Są ale nie w tym mieście co jest praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) Ja bym bardzo chętnie popracowal, ale mam ponad godzine dojazdu w jedna stronę... :/ Rozumiem. Mam ludzi, którzy dojeżdżają do pracy 90km...autobusem- czasami kończą pracę o 21:00 W Edytowane 17 Marca 2015 przez Wojtek B. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Mam pracowników dojeżdżających codziennie do Warszawy z Siedlec, Skierniewic jak i z terenów nie objętych infrastrukturą kolejową i powiem krótko to są najlepsi pracownicy.Spóźniają się mniej niż ci mieszkający w promieniu kilku kilometrów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Cały czas poszukiwana jest jeszcze jedna osoba Zachęcam do aplikowania. Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skinner7 Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Cześć! Poszukiwana jest kolejna osoba w ekipie sektora wędkarskiego Decathlon Targówek. Zbliża się rok akademicki. Praca na 1/2 etatu będzie idealnym rozwiązaniem dla studentów studiów dziennych Zapraszam do aplikacji! W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Cześć! Podbijam temat Poszukiwane dwie łebskie osoby http://olx.pl/oferta/sprzedawca-na-dziale-wedkarstwo-decathlon-targowek-warszawa-CID4-ID9kHt9.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Moja wymarzona praca.... szkoda ze tak daleko .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Może ktoś chętny, i chce połączyć zainteresowanie z pracą. Ogłoszenie znalezione przypadkowo. http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/sprzedawca-w-sklepie-wedkarskim-ogl58444988.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 @Gadget, mam prośbę-załóż oddzielny wątek Ten dotyczy pracy w Decathlon Targówek w Warszawie. Nie traktuj tego wpisu jako uszczypliwość z mojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Przepraszam, tak też potem pomyślałem, że to mogło być niestosowne ale już nie mogłem edytować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Po zmianie mieszkania mam trochę bliżej Może się uda teraz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi