michal7709 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Witam mam prosbe mam 2sztuki wobkow salmo do naprawy (brak sterow ) moze ktos bz mi je naprawil odplatnie.Jesli tak prosze o kontakt .Pozdrawiam i przepraszam za pismo wina klawiatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Podeślij zdjęcia uszkodzeń, wobków i oryginalnych sterów w tym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 A nie prościej było by wyciąć nowe stery na wzór starych? To byś sobie tylko wkleić musiał. oczyść gniazdo steru i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Tomek bulhed miał ster przez, który przechodzi drut do wiązania więc nie wiem jak to zrobić ,nie mam poliwęgla i wolał bym dać do naprawy .Zdjęcia wstawię jutro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi