szpiegu Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 witam poszukuje takiej końcówki do pompki dziś moja uległa zniszczeniu chodzi o końcówkę która się wkłada w zawór obraca się w prawo i klinuje za wszelkie namiary będę bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SID Opublikowano 10 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października https://allegro.pl/oferta/pompka-reczna-quechua-ultimcomfort-7psi-11798637715 Pompka jest bardzo wydajna i ma precyzyjny manometr. Szczerze polecamDzisiaj sprawdziłem ten zakup i powiem, że są to dobrze wydane pieniądze.W porównaniu do pompki nożnej, to ta ręczna jest jak "huragan" w szybkości pompowania.Wydłużyłem przewód do pompowania przewodem od starej deptanej, nanizany na adapter załączony do nowej pompki i teraz spokojnie pompuję ponton umieszczony na przyczepie.Jedyny minus, to gabaryty i wymóg utrzymania w czystości elementu ruchomego (rura) łączącego tłok z rączką Dziękuję za trafną podpowiedź . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
szpiegu
witam
poszukuje takiej końcówki do pompki dziś moja uległa zniszczeniu chodzi o końcówkę która się wkłada w zawór obraca się w prawo i klinuje
za wszelkie namiary będę bardzo wdzięczny
Top użytkownicy dla tego pytania
13
7
5
4
Popularne dni
24 Paź
11
5 Gru
7
13 Kwi
6
7 Paź
5
Top użytkownicy dla tego pytania
godski 13 odpowiedzi
Paweł O 7 odpowiedzi
Sławomir 5 odpowiedzi
SID 4 odpowiedzi
Popularne dni
24 Paź 2020
11 odpowiedzi
5 Gru 2009
7 odpowiedzi
13 Kwi 2020
6 odpowiedzi
7 Paź 2025
5 odpowiedzi
Popularne posty
tasiek321
@tornado będzie ze dwa lata(albo i lepiej) jak szpiegu ponton sprzedał Po ponad 5 latach temat odświeżył kol. Gobio Gobio
godski
Kupione, pasuje nawet bardzo do Bush Crab. Polecam, dwie gumowe uszczelki o różnej grubości w cenie i jest poprzeczka która otwiera zawór. Życie stało się prostsze
Algeroth82
Prawdziwy mężczyzna czyta instrukcję dopiero jak coś się zepsuje
Opublikowane grafiki
76 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi