lysyterrorysta Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Myślę nad zwiększeniem budżetu do 1 500zł Wmyśl zasady "Kup drożnej raz na długi czas" Twin Power chodzi mi pogłowie jak i Certate. Musze wszystko dobrze przemyśleć i rozplanować bo niedługo szykują mi sie bardzo spore wydatki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urko Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) Myślę nad zwiększeniem budżetu do 1 500zł Wmyśl zasady "Kup drożnej raz na długi czas" Twin Power chodzi mi pogłowie jak i Certate. Musze wszystko dobrze przemyśleć i rozplanować bo niedługo szykują mi sie bardzo spore wydatki. PozdrawiamPowinieneś, wobec powyższego, założyć nowy wątek, bo my tu rozmawiamy o kołowrotkach pomiędzy 400 a 900 zł i w temacie kolego to absolutnie już nie jesteś i zaśmiecasz nasz wątek powtarzam o kołowrotkach w cenie od 400 do 900 zł, a jak nie masz nic do powiedzenia na temat to nie pisz i nie spamuj, bo przez takie wpisy jak Twój trudno będzie znaleźć coś wartościowego w tym wątku, przypominam o kołowrotkach w cenie od 400 do 900 zł Edytowane 21 Marca 2015 przez Urko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateczek123 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Za 1500 zł masz szerokie pole do popisu. Certata jak i TP są rewelacyjnymi kołowrotkami i na pewno długo pochodzą, tutaj chyba ostatecznie odgrywa desing. Pojedz do sklepu, pomacaj i kup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anowi Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Jak to mowi sie na miescie Cerata zabkuje [emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 A Shimano nie przenoszą brań Jak coś to mam Certate na zbyciu lub Morethana 2015 za 1900 zł. Rozmiar 3012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi