Mejdżor Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 ja z sukcesami używam 9cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Wersje płytko schodząca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Ktoś wie do ilu zejdzie karaś 9 cm se w trolu? Producent podaje. Producent podaje niby do 0,8m tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Łowi ktoś woblerami Jaxon Holo Select karaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Dokładnej liczby użytkowników, łowiących, podana przez ciebie przynętą, nie znam, ale zapewne, chociażby moja skromna osoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Łowi ktoś nimi?.Łowię, na rybnych łowiskach są to łowne przynęty, na słabych wodach trudno coś na nie złowić, tak jak i na inne wobki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2024 W Szwecji na płytkich łowiskach się sprawdzają Wysłane z mojego CPH2609 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Uważam je za jedne z najlepszych, spośród niedrogich i powszechnie dostępnych woblerów na szczupaki z wody stojącej do 3 metrów. Z reguły chociaż dwa w różnych kolorach mam skitrane w pudle, zwykle 9ki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi