Skocz do zawartości

Klasyka Abu 2601C reaktywacja,na lewą łapkę

hasior

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

z tego co widze doszło do reaktywacji starego modelu abu,nawet na lewą łapkę,kreciek z którego po zastosowaniu availowskiej szpulki 18gramowe ciężarki leeeeeeecąąąąąąąąą henhen za horyzont :mellow:

http://www.japantackle.com/ABU/Abu_ambassadeur_2600c_Elite.h tm

dostępne i w innych sklepach japońskich :D

Remku , nasz cierpiwy gospodarzu , pozwolę sobie zauważyć , że sprowadzamy historię castingu , w polskiej wersji zwłaszcza , do narracji i dzieł firmowej spółki autorskiej Avail&Yumea . Co niekoniecznie ma związek z obiektywną prawdą albo i faktami , ale wystarczyć nam to musi , że w ogóle jakaś tożsamość jest ..

:huh:

Remku , nasz cierpiwy gospodarzu , pozwolę sobie zauważyć , że sprowadzamy historię castingu , w polskiej wersji zwłaszcza , do narracji i dzieł firmowej spółki autorskiej Avail&Yumea . Co niekoniecznie ma związek z obiektywną prawdą albo i faktami , ale wystarczyć nam to musi , że w ogóle jakaś tożsamość jest ..

No to odechtnalem z ulga :D Mam ZPI :D :D :D

Slawku- zdaje sobie sprawe ze tuningowanie 2500c to jakby wlozenie japonskiego silnika z dwoma sprezarkami do starego Saaba. Moze i najpiekniej nie bedzie wygladal ale jak popierdziela :D

Co z drugiej strony jesli wszystkie czesci beda pochodzily ze Szwecji od miejscowego specjalisty? Bede podlegal pod Twoje uogolnienie? :D :D :D

Pozdrawiam,

Bujo

stare abu zawsze lubiłem,ten klasyczny okraglak zawsze mi sie podobał,niestety z modelami z końcówką 00 ja niezdolnym wspołpracować :((przenajmniej nie dłuzej niż rzutu)

oczywiscie w uciskających butach da sie chodzić,ale to ani przyjemne ani długoterminowe.ja piszę tylko o sobie dla jasności.

co do availa i yumeya,to wcale niemyśle,że to coś złego,robia to czego ludziom potrzeba,a do kupna przecie niezmuszaja :unsure:

gdyby nie progress to byśmy na etapie ramki i sznurka byli <_< :lol: ,choć wiadomo ze availe multika niewymyśliły ,to usprawnić się nieboja:twisted:

ja niedosyć,że lubię klasyki to lubię też ich sprawność w szerokim zakresie.a jesli jest to do pogodzenia przez availa to why not?

wiem wiem,bedzie to tylko new age-owa kopia.ale cóż.wyżej d...y nie podskoczysz

Bujo , jako ponadstandardowy , i do tego odłamu szlachetnego baron , i nieposiadacz , nie podlegasz szufladkowaniu . Reszta tak ..

Możemy sobie na kanwie chorobliwego pociagu do japońszczyzny , co poniektórych , rozdmuchać ideologiczny wątek : gdzie znajduje się nasz casting ..

Czy bliżej mu do komletnego zdrowego organizmu z marginalną skłonnością do ekstrawagancji , czy też są chorobliwe fantasmagorie obłąkanego przechrzty z nielicznymi momentami powrotu do zdrowia ?

Czy właściciel błyszczącego prodiża z korkowymi rączkami , made in japan , jest naprawdę lepszym kucharzem a priori ?

Tradycji tunningować nie trzeba , perspektywiczniej bedzie przyszłość , chyba że tradycję powziąć bareicznie ..

2500C wywarł na mnie naprawdę niesamowite wrażenie (którego nie doznałem ani przy Curadach, ani Conquestach, ani.. no nie Cardiffa jeszcze nie miałem w rękach). Jak zabrałem go pierwszy raz na ryby to nie mogłem się oprzeć wrażeniu, że na stopce ktoś pomyłkowo wybił dwie pierwsze cyfry '75'. Mimo swojego wieku rzuca pięknie, gładko, a chodzi nadal tak, że co drugi nowy multik z polskich sklepów by mu tego pozazdrościł.

Nie zmienia to jednak faktu, że bardzo chciałbym poznać się osobiście z wersją CIAR lub innymi malutkimi ślicznościami Abu.

Witam,

Slawku- z tymi baronami to tak czasem wychodzi :D Zlotowe towarzystwo itd :D

Co do samych multikow to mna kierowaly troche inne pobudki. Nie zamierzam rzucac przynetami 1.5 grama tylko 6-7. Poprawa jest widoczna a i wedka bedzie miala 17lbs, w dodatku blank z US :D ITO sie poplacze :D :D :D

Pozdrowionka,

Bujo

Może niektórzy jako horrendum odbieraja moje słowa , ale troszeczkę słownie przerysować lubię i nietrudno to zauważyć , czyli bez obrazy , Panowie ..

Jako osobnik konserwatywny cenię tradycję . Każdy czas ma swoich faworytów , swój własny kontekst i zawartość . Niech dla czytelności oryginał pozostanie oryginałem , a nie tylko atrakcyjną , promocyjną etykietą dla poszukujących wyjatkowości . Ja łowiłem kiedyś tymi multiplikatorami , ale wciąż są dla mnie doskonałością , punktem odniesienia którego nie trzeba aż tak trywializować ..