marcin186 Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Gratulacje i szacun,taka ryba to wyczyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 To jest COŚ!!! Gratulacje wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Młody człowiek i "może". Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio83 Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Gratulacje .Naprawdę piękny okaz .I złapany na witkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 O rany! Jaka piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Dziekuje Panowie za mile slowa. Ja ta rybe zlowilem zeby uspokoic wlasny mozg i spelnic marzenie, a nie zeby cos komus udowadniac i zostac jakims rekordzista. Ryba piekna byla, wiec zasluzyla siebie na miejsce w historii - cala historia. Kazdy moze taka zlowic. Wlasciwie kazdy moze zlowic kazda rybe w dowolnym miejscu na swiecie. Trzeba miec tylko marzenie- bez tego brak jest checi/determinacji, a checi sa najwazniejsze. Kasa, czas i tak dalej, sa zawsze do zorganizowania. Tylko trzeba porzucic oslawiona strefe komfortu i zaczac cos robic w kierunku realizacji marzen! Pozdo,Bigos 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 ...ot i Mądrego po szkołach przyjemnie posłuchać... piękna Riba, gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 WitamRyba marzenie , fantastyczna sztuka . Bigos , co sądzisz o flajowaniu na tak duże , waleczne , piekielnie silne ryby ? Zabawa pewnie niezła , tylko ryzyko , że ryba zdechnie po długim wyczerpującym holu wg znawców tematu jest na poziomie ok 80% . Aczkolwiek łowią ludzie jak chcą .... no ale jaki by nie był sprzęt muchowy to jednak można powiedzieć delikatna metoda , może zbyt delikatna przy polowaniu na oceaniczne okazy ?Nasłuchałem się od tego sira https://www.facebook.com/TheGameAnglingConsultancy, zrezygnował z muchowania w big game Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Uczciwie mowie, ze ta ryba zmeczyla mnie znacznie bardziej niz ja ja i jesli ktos tam mogl zejsc, to raczej nie ona Na zdjeciu widac, ze w momencie uwalniania jest w swietnej kondycji i nie za specjalnie zestresowana - ma ,,naturalne'' kolory, a nie jest cala brazowa z czarnym lbem, stroszy pletwy i ma zywy blysk w oku. 100% ze nic sie jej nie stalo- zadbalismy o to. Miedzy innymi dlatego nie zostala wciagnieta na poklad- zdjecie by bylo kosmiczne, ale ryzyko bardzo duze ze mogla by tej akcji nie przetrzymac. To nie jest pstrag, ktorego da sie na rece polozyc - takiego bydlaka trzeba trzymac z calej sily, bo moze czlowiekowi krzywde zrobic. Do tego silniejszy wplyw grawitacji poza woda ( na rybe )- sredni pomysl generalnie. Kilka mniejszych wyjelismy, ale to bylo zwyczajnie latwe. Zdjecie tez zrobilem troche ryzykowne i nie polecam nasladownictwa, bo gdyby fiknela z tym wycelowanym we mnie dziobem, to lepiej nie myslec jakby sie to skonczylo...W kazdym razie jedna taka rybe warto w zyciu zlowic na muche - wiecej to juz chyba glupota :) No chyba ze marlin- ale co lowic potem?? Pozdro,Bigos 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Potem Bigosie juz tylko gra w bierki zostaje Wspaniala ryba, moje gratulacje !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Ja juz chyba zaczynam wchodzic na etap bierek...Pstragi mam pod domem piekne, pogoda git, biora i nie chce mi sie ich lowic...Za miesiac do Islandii, gdzie pewnie znowu bedzie jakas masakra...Trzeba przygotowac mozg...Jak zyc w takich warunkach, jak zyc? :) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Ja juz chyba zaczynam wchodzic na etap bierek...Pstragi mam pod domem piekne, pogoda git, biora i nie chce mi sie ich lowic...Za miesiac do Islandii, gdzie pewnie znowu bedzie jakas masakra...Trzeba przygotowac mozg...Jak zyc w takich warunkach, jak zyc? :) Jednoznacznie widac, ze znalazles sie w momencie zyciowym, gdzie potrzebujesz przewodnika (duchowego).Odnajdz samego siebie, siegnij po drgajaca szczytowke 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 I wiesz Guzu ze to jest jakis pomysl? Rozmawialem z kumplem niedawno, swiety muszkarz , jakies mistrzostwa Polski i czegos tam na koncie i mowie mi : Lin Bigos, lin to jest wyzwanie... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlok Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Marcin wez Ty chlopie zagraj w totolotka A po marlinie to juz tylko Merliny pozostaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Piękna ryba i to na muchówce! Gratulacje ogromne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Marcin wez Ty chlopie zagraj w totolotka A po marlinie to juz tylko Merliny pozostaja Pierwszy raz jak zagralem w totka ( W Sierakowie kolo podstawowki byla budka) trafilismy z kumplem 5 ...Slowo. Tyle ze pech chcial, ze w tym losowaniu bylo takich przypadkow wyjatkowo duzo...Zezowate szczescie i kasa slaba wyszla...Wiec z tym totkiem jestm juz uprzedzony troche 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 O cholerka... w Sierakowie (powiat Międzychód ?)... taki los, że człek się dowiaduje o krajanie z ogólnoświatowych mediów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Ja juz chyba zaczynam wchodzic na etap bierek...Pstragi mam pod domem piekne, pogoda git, biora i nie chce mi sie ich lowic...Za miesiac do Islandii, gdzie pewnie znowu bedzie jakas masakra...Trzeba przygotowac mozg...Jak zyc w takich warunkach, jak zyc? :)Znam troche ten bol, po wyprawie na tarpony w 2012 i powrocie na wlasne smieci chociaz to byl maj to dwa miechy zeszlo mi zebym wzial wedke do reki. Moje ulubione musky i pogon za nim zatracily sens w tym czasie....z czasem bedzie lepiej Bigos ...do czasu kiedy muche zagryzie marlin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Ja juz chyba zaczynam wchodzic na etap bierek...Pstragi mam pod domem piekne, pogoda git, biora i nie chce mi sie ich lowic...Za miesiac do Islandii, gdzie pewnie znowu bedzie jakas masakra...Trzeba przygotowac mozg...Jak zyc w takich warunkach, jak zyc? :) ja też tak mam z tymi rybami już ma człowiek dość tej monotonii , rano bagno z karasiami, za miesiąc się wybieram na drugie bagno jak tu żyć oczywiście żartgratulacje super osiągnięcie takiego celu mega szacun przeżyte chwile bezcenneza resztę zapłacisz master card Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watykanczyk Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Taka sobie rybka. Hehe. Gratulacje i jeszcze większej życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Jednoznacznie widac, ze znalazles sie w momencie zyciowym, gdzie potrzebujesz przewodnika (duchowego).Odnajdz samego siebie, siegnij po drgajaca szczytowke Marcin, tam Guzu głupoty gada, sięgnij po BATA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Te rybki też nasi złowili, chociaż nie na muchę... lhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f8bc1b67e59f8574.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7fc5c675a4e89442.html Świeżutkie, marcowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Te rybki też nasi złowili, chociaż nie na muchę... lhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f8bc1b67e59f8574.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7fc5c675a4e89442.html Świeżutkie, marcowe... Ale foty szkoda psuc watek Bigosa takim "materialem" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 O cholerka... w Sierakowie (powiat Międzychód ?)... taki los, że człek się dowiaduje o krajanie z ogólnoświatowych mediów... Panstwowe Technikum Rybackie. 5 lat zycia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Ale foty szkoda psuc watek Bigosa takim "materialem" Lowilem w tym samym miejscu i nawet z tej samej lodzi ze zdjecia. Tarpony lowi sie tam na zywca-wylacznie. A skoro rybe zamordowali, to pewnie ktos podszedl do tematu ,, na sportowo'', ze sprzetem na szczupaki. Tarpon jest na tyle glupia ryba, ze potrafi sie sam zameczyc na smierc, jesli hol trwa za dlugo. Trup takiej ryby to nie jest trofeum w kazdym razie i lepiej temat przemilczec. Mogla miec kilkadziesiat lat- jak stary czlowiek. W dodatku samica. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi