Skocz do zawartości

Warta, Poznań i okolice

rataj81

Rekomendowane odpowiedzi

Byłem wczoraj nad Wartą... Urokliwość zakłócił ruch zmotoryzowanych pontoniarzy. To i brak jakiejkolwiek aktywności drapieżników zachęciło mnie, aby pojechać na pobliskie jezioro. Tam złowiłem dwa szupalki i z jednym przegrałem... :)

post-59071-0-16125900-1619978981_thumb.jpegpost-59071-0-56989100-1619979033_thumb.jpegpost-59071-0-38206400-1619979046_thumb.jpeg

Edytowane przez Dokuś
  • Like 4

Człowiek odlicza dni z kalendarza i czeka na ten dzień..wieczorem pakuję ponton do auta sprawdzam aku.do silnika i echa. pakuje w torbę pudla z przynętami...I kątem oka widzę pogodę w TV.a w duchu słyszy cichy głos może te baranie flaki znów się pomyliły już nie raz tak było. Pobódka o 4 hm ..nie pada jest nadzieja no to 1,2,3 z psem torba na ramię i jazda 5 rano uderzenie o ziemię gnoi leje. I dupa blada ..a jutro to samo TRAGEDIA piąteczka dla tych którzy tak jak ja dostali pstryka w nos od pogody

• Like 1

Człowiek odlicza dni z kalendarza i czeka na ten dzień..wieczorem pakuję ponton do auta sprawdzam aku.do silnika i echa. pakuje w torbę pudla z przynętami...I kątem oka widzę pogodę w TV.a w duchu słyszy cichy głos może te baranie flaki znów się pomyliły już nie raz tak było. Pobódka o 4 hm ..nie pada jest nadzieja no to 1,2,3 z psem torba na ramię i jazda 5 rano uderzenie o ziemię gnoi leje. I dupa blada ..a jutro to samo TRAGEDIA piąteczka dla tych którzy tak jak ja dostali pstryka w nos od pogody

Jutro ma byc juz lepiej :P Ja planuje podjecha do Wiórka :)

Byłem wczoraj nad Wartą... Urokliwość zakłócił ruch zmotoryzowanych pontoniarzy. To i brak jakiejkolwiek aktywności drapieżników zachęciło mnie, aby pojechać na pobliskie jezioro. Tam złowiłem dwa szupalki i z jednym przegrałem... :)

attachicon.gif 6D823F83-8169-4869-9581-8DEA1FE5B7CF.jpegattachicon.gif 35C10B80-C93F-41DB-B6A8-B47D00C1135C.jpegattachicon.gif 075C90F1-C111-49EE-83DC-97EF14E31D73.jpeg

No ładnie. Pan tu sobie łowisz Panie Dokusiu, a ja dziergam jakieś lipowe wynalazki. Czyżbyś Wiesiu wykupił zezwolenie na Wartę nr 8 okręgu poznańskiego, czyli od ujścia Wełny do Starego Krakowa? :D

Mateo90 - jutro będzie lepiej. W Wiórku ma przestać padać po osiemnastej. :)

Edytowane przez jachu
  • Like 1

Próbuj z plaży Bielnik (maps google) od strony Lubochni :)

Dzięki właśnie tam zwodowałem????

Od 6.00 do 12.00 jeden 60tak. Pogoda nas dosłownie zniszczyła. Stare konie nie uwierzyły w prognozę pogody i w ten sposób dwóch wariatów pływało samych na 175ha jeziorze????

Dzięki właśnie tam zwodowałem

Od 6.00 do 12.00 jeden 60tak. Pogoda nas dosłownie zniszczyła. Stare konie nie uwierzyły w prognozę pogody i w ten sposób dwóch wariatów pływało samych na 175ha jeziorze

60-tak z łąki? :) Głeboko ryby stały? 

• 3 tygodnie później...

A już myślałem, że tylko ja się mijam z rybami na stanowiskach..????, raz miałem jedno branie lokomotywy na małego wobka, jedno z tych nie do zatrzymania w początkowej fazie holu, jak próbowałem zatrzymać odjazd-wyskoczył wobek... I to raczej nie był sum, a kontakt był w zeszły piątek,musi się cieplej zrobić wtedy pewnie odpalą????

Edytowane przez Gary