bobesku Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Kanał też podobno niedostępny:PJak coś wymyślę i pojadę gdzieś to potem napiszępozdroooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwacker Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 (edytowane) . Edytowane 23 Czerwca 2015 przez gwacker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 No i jak ci idzie w centrum betony z tymi boleniami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwacker Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 (edytowane) . Edytowane 23 Czerwca 2015 przez gwacker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamerhed Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Na betonach (hetmanska - krolowej jadwigi) kiepsko. Praktycznie ich nie widac, co nie znaczy ze ich nie ma Osobiscie na betonach na razie jestem na zero, ale znajomy lowi dosc regularnie. Najwiekszy o jakim slyszalem 75 cm. A co do wypadu na bolki, to chetnie o ile propozycja nadal jest aktualna Zaznaczam jednak, ze ja rowniez ciagle sie ucze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woys Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Witam, co do boleni i poznania ciekawy odcinek jest poniżej- w koziegłowach, napewno są tam duże bolenie(powiedzmy 70+) bo widziałem jak goniły i cos tam złowiłem. W czerwonaku(warte widze z okna ) rzeczywiście jest sporo małego bolenia(do 60cm) ale duże też są, z tym że pokazują się sporadycznie wcześnie rano w upalne dni i są naprawde duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwacker Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 (edytowane) . Edytowane 23 Czerwca 2015 przez gwacker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 ładny jazior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamerhed Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 W nocy lowie pod powierzchnia na tyle na ile schodza wobki. Stosuje plywaki w typie gloog nike, rapala original, ukleja siudaka. Generalnie wszystko co przypomina ukleje, nie schodzi za gleboko i czego prace moge wyczuc na kiju.Najczesciej rzucam w poprzek rzeki, prowadze po wachlarzu i pozniej prowadze bardzo wolno z czestymi przytrzymaniami pod prad. Na opaskach sprawdza sie rowniez prowadzenie z pradem. Tu zwijam na tyle szybko by moc wyczuc prace przynety na kiju. A jazik rzeczywiscie ladny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 @gwacker piękny jazior, gratuluje! Miejsce znajome, oj ile ja tam godzin spędziłem w zeszłym roku... W tym roku to miejsce odpuściłem ze względu na tłumy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwacker Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 (edytowane) . Edytowane 23 Czerwca 2015 przez gwacker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Generalnie miejscówki do których moge dojechać rowerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał34 Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 WitamJakie przynęty sprawdzają się Wam na bolenia? Macie jakieś killery? Ja łowie głównie w rejonie mostu przy ul. Lechickiej gdzie moje woblery są mało skuteczne i lepsze wyniki mam na obrotówki. W tym roku wymiotło gdzieś piękne okonie, które w zeszłym brały wyśmienicie (pewnie dziadki się z nimi uporały)chyba, że dopiero zaczną żerować. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwacker Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) . Edytowane 23 Czerwca 2015 przez gwacker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woys Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Co do przynęt to głównie woblery o bardzo delikatnej pracy(np hermes glooga dla mnie już stawia zaduzy opór w wodzie) długość 6-10cm niektóre pewnie z 11cm mają, kolory praktycznie tylko czarny grzbiet szare boki i ewentualnie biały brzuch, zielony czy niebieski grzbiet jakos mi sie niesprawdzał. Marki nie podam bo woblerki robie sam, kiedyś zaczełem robić woblerki bo byłem młody a woblerki drogie, i tak jakoś zostało że niekupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwacker Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) . Edytowane 23 Czerwca 2015 przez gwacker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Witam.Oto kilka boleni złowionych na Warcie w okolicach Poznania.Jak widać coś jeszcze u nas pływa. Osobiście łowię na multiplikator scorpion xt.Kijek 2,4 ze stajni dragona plus plecionka 0,15.Przynęty to hermes guma knight , thril i mała obrotówka. . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 No nie mogę, Rolek pisze o boleniach z nad Warty, a jak ja kiedyś napisałem (betony) to mi się dostało na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwacker Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 (edytowane) . Edytowane 23 Czerwca 2015 przez gwacker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OlekD Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 gwackerco to za odcinek Warty? Ja dzisiaj byłem w Koziegłowach, bolenie szalały ale brać nie chciały Miałem jedno wyjście do hermesa ale ryba nie trafiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 A ja mam taki mały apel. Pamiętajcie o tym ze to forum codziennie przeglądają setki ludzi i niestety prawda jest taka ze pewnie większość z nich to amatorzy rybiego białka dlatego myślę ,ze dyskusje od miejscówkach lepiej sobie darować (sam sie wcześniej zagalopowałem ). Tak samo na Warcie jest wiele osób które potrafią przyrządzić bolka na patelni. Fakt jest taki ze aby przejść sie po Warcie w okolicy Poznania i wytypować jakieś miejscówki wystarczy jeden dzień. Poza tym zawsze można napisać bezpośrednio do kogoś, jak będzie chciał to odpowie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OlekD Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Nesta- oczywiście jestem tego samego zdania, pytanie zadałem bo ten komin w tle znajomo wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwacker Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 To jest ten odcinek o którym myślisz Zwykle zawsze ktoś tam jest, więc jeśli chodzi o spokój to miejsce niezaciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 No właśnie o to mi chodzi. To tak jak by napisać ze złowiło sie 3 sandacze pod mostem Rocha a na drugi dzień się dziwić ze miejscówka jest oblegana przez kilka osób. Dlatego uważam ze wrzucanie takich zdjęć albo pisanie to tu i tu waliły bolenie na forum to lipa.ps już mi się zdarzyło spotkać na Warcie typów którzy wspominali o jerkbaicie a potem walili sandaczyki po 35cm w łeb i do torby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Rzeka Warta rzut beretem od Poznania.Scorpion Xt plus hermes.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi