Adi Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Witam.Mam pytanie gdzie kupie tanio dobre farby w kolorach żółty,zielony,pomaranczowy ale chodzi mi o bardzo jaskrawe odcienie do malowania tigerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) uzytkownik "Rudi75" dobiera najpiekniejsze kolory jakie widzialem, a maluje juz od lat....... zawsze mialem problem z cukierkowymi kolorami czy tez fluo, Rudi wyslal mi paczke ktora rozwiala moje problemy. Naprawde go polecam a przetestowlem dzisiątki mieszalni lakierow zaopatrujac sie od akryli i lakierow metalicznych az po xyraliki, chromy i lakiery "młotkowe" o ktorych malo kto slyszal itp itd. Rudi jest niedrogi a jakoscia przebil wszystkich moich nazwijmy to "dostawców"http://jerkbait.pl/user/52028-rudi75/ Edytowane 16 Marca 2015 przez badtobone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 U mnie :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi