zorro Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Dokręć se każdy, po kolei i będziesz wiedział co sobie dobrać.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Witam ! panowie sorry za odgrzanie kotleta ale mam problema. Musiałem zmienić krecioła w moim strykcie sandaczowym kiju mistrall olympic do 45gr bo w starym rolka prowadzaca skwierczy i jest do wymiany. Podpiołem spro passion 730 i tutaj problem bo kreciol prawie o 100gr lzejszy i kij mi leci do przodu. Jak leci do przodu to juz wiem ze lowienie bedzie z bolem w rekach. Ktos z forumowiczow zna jakis zloty srodek zeby kij był na zero lub tez -1 ? jakąś tuleje ołowiana na koniec dolnika dowalić ? nie mam pojecia, jutro jade na fish.Ja do końca tego nie rozumiem. Lżejszy zestaw=lepszy zestaw. Zawsze możesz dociążyć młynek. Pewnie 100 gram ołowiu gdzieś sie zmieści. Może w dupce, a na pewno możesz dokleić pecynę ołowiu pod korpusem. Tylko źle to będzie wygladało. Nigdy bym nie zwiększał sztucznie wagi zestawu. Bez sensu dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Ja tego X-treme wyważyłem pięknie Rarenium 2500. Myślę, że kręciołkiem 240g będzie jeszcze lepiej. Mam tu na myśli trzymanie kija w pobliżu stopki kołowrotka. Jeżeli trzymasz bliżej początku foregripa to i RTS wyważy zestaw. Wysłane z mojego Lenovo A820 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi