Gość lucius@ Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Witam Kolegów mam pytanie będę na weekend na Podlasiu przelotem z pracy. Chciałbym wyskoczyć na 2-3 h połowienia pstrągów będę koło Augustowa gdzie można się wybrać celem polowania na te rybki ? słyszałem o hańczy ale gdzie? jaki odcinek ? będę wdzięczny za info nawet na pw ryb nie zabieram więc proszę się nie martwić pzdrAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 A co tam, napiszę Ci, żadna to tajemnica Wyjeżdżasz z Augustowa na Ogrodniki (przejście graniczne PL - LT), po około 25 km jesteś we Frąckach i przejeżdżasz przez most na Cz. Hańczy. Przy moście zostawiasz samochód, możesz pójść w górę i w dół, oba kierunki są dobre. Należy pamiętać, że cały odcinek Cz. Hańczy w jurysdykcji PZW Białystok jest odcinkiem no kill. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) Wal na Czarną Hańczę okolice mostu betonowego i mostu drewnianego . Połowisz byki. hehehChcesz wiedzieć więcej pisz na priv. Edytowane 17 Marca 2015 przez Albatros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucius@ Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 dzięki obaj piszecie o tej samej lokalizacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Ten drewniany most jest jakieś 5 km w górę rzeki. Na te byki bym się zbytnio nie napalał. Wskazówka - nie unikaj płytkiej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucius@ Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 podziękował mam dwa typy już na pewno skorzystam z któregoś podziękował ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi