Skocz do zawartości

Warto obejrzeć - filmy o wędkarstwie muchowym

admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Dawno, dawno temu ... (jak bajka hehe) kiedy cyfra+ zaczynała w Polsce, był tam taki program Seasons czy jakoś tak... Puszczali tam po pięćdziesiąt razy te same filmiki wędkarskie i myśliwskie, ale i tak siedziałem jak zauroczony :D I była tam taka angielska seria, chyba z sześć filmików, o łososiu, węgorzu,karpiu,pstrągu i czymś tam jeszcze.... Pamięta ktoś? a może ktoś ma nagrane? A może chociaż autora,albo producenta? Cholera, starość nie radość :( wywietrzało z głowy :( ...tylko te śliczne ujęcia i niesamowity klimacik pozostał...chętnie bym jeszcze raz pooglądał :D

Dawno, dawno temu ... (jak bajka hehe) kiedy cyfra+ zaczynała w Polsce, był tam taki program Seasons czy jakoś tak... Puszczali tam po pięćdziesiąt razy te same filmiki wędkarskie i myśliwskie, ale i tak siedziałem jak zauroczony :D I była tam taka angielska seria, chyba z sześć filmików, o łososiu, węgorzu,karpiu,pstrągu i czymś tam jeszcze.... Pamięta ktoś? a może ktoś ma nagrane? A może chociaż autora,albo producenta? Cholera, starość nie radość :( wywietrzało z głowy :( ...tylko te śliczne ujęcia i niesamowity klimacik pozostał...chętnie bym jeszcze raz pooglądał :D

Był taki kanał, miałem go w kablówce...

ataki na suchą - kto nie widział to sobie obejrzy

http://www.youtube.com/watch?v=JqqLxGr3Er8

Warciak - wpadłeś już w momencie posiadania wątpliwosci czy będzie Ci się podobało.

P.S.

Tak właśnie przy okazji łowienia na muchę już ostatecznie dotarło do mnie dlaczego sprzęcior ma być dobrej jakosci- uwaga - odkryję teraz Amerykę- musi być dobry bo jak człowiek ma mało czasu to wszelkie nieprzewidziane usterki powodują że mało mnie szlag nie trafił. Teraz nie dam się zaskoczyć......

• 3 tygodnie później...