laszczewskim Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Jaka linka do odczepiacza przynęt?Jeżeli był już taki temat, proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Ja używam linki z Castoramy do żaluzji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrecki Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Tutaj coś było http://jerkbait.pl/topic/6222-plecionka-tania-do-odczepiacza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 A ja do swojego odczepiacza kupiłem 20m PowerPro 100lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radrian Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) Ja używam takiej http://www.bricoman.pl/pl/product/5151/sznur-budowlany-50-mZa dyszkę w bricomanie i jeszcze na obrotowej rączce:) superos Edytowane 17 Marca 2015 przez radrian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Sznur budowlany raczej nie ma za dużej wytrzymałości chyba, jak drogi odczepiacz to bał bym się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nickris Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 w nurcie jak najcieńsza. Ja do swojego odczepiacza dowiązałem linkę sumową kongera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Za gruba nie może być bo nie schodzi dobrze do wody. Plecionka to dobre rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radrian Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Ostatnio wyciągnąłem nią dużą kłodę z rzeki więc wytrzymałość zupełnie wystarczająca:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi