spy Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Znajdę gdzies takowe? Chodzi mi o kradzież. Mój ubezpieczyciel może mi ubezpieczyć tylko od kradzieży z garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janih Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 ok 200 w pzu na chyba 4 tys juz niepamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spy Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Mi w Warcie 150 ale kradzież tylko z mojego garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Teraz robiłemPZUprzyczepka za 2400 i za OC+AC na te 2400 zapłaciłem 141 zł ful opcja - mogę nad wodą zostawić i płacą w razie czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spy Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 AC masz od kradzieży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) tak - pełna opcja -kradzież, uszkodzenia itp.Jak ktoś zainteresowany, to ubezpieczenie AC łodzi czy też pontonu, silnika i przyczepki o łącznej wartości 19 tys zł - na rok składka 650 zł. Nie mam zniżek. Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Dano-G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janih Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Tyle to na zapalcilem za rok dwukrotnej wartosci jak Twoja w Goather Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spy Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Masz gdzieś OWU? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mario41 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 OC + AC przyczepki o wartości 2500 zł płacę w Goather 150 zł za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zander Hunter Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Dano - G poczytaj owu a zobaczysz dopiero czy masz fuul bayer ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janih Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Moge zeskanowac po swietach Goather w przypadku szkody nierobil zadnych problemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Nie narzekam po kolejnym przeczytaniu OWU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 tak - pełna opcja -kradzież, uszkodzenia itp.Jak ktoś zainteresowany, to ubezpieczenie AC łodzi czy też pontonu, silnika i przyczepki o łącznej wartości 19 tys zł - na rok składka 650 zł. Nie mam zniżek. Też w PZU? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Tak - PZU. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drozdo Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 dobrze wiedzieć że takie ubezpieczenie istnieje. Na dniach zamawiam przyczepkę i od 3 dni zastanawiam sie gdzie i jak ja przechowywac zeby było bezpiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) Po to właśnie istnieje to forum :-)Między innymi :-)Wysłane z mojego GT-I9515 Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez Dano-G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sołtys Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Ja nadałem temat zaprzyjaźnionej agentce ubezpieczeniowej, ciekawy jestem co mi powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
spy
Znajdę gdzies takowe? Chodzi mi o kradzież. Mój ubezpieczyciel może mi ubezpieczyć tylko od kradzieży z garażu
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi