Tomas Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Hej!Szukam jakiegoś kompana do wspólnego wędkowania z Elbląga lub okolic.Łowie trochę na casting,ale głównie spininguje.Wszystkie złowione ryby wypuszczam.Chciałbym wybrac sie na jezioro Drużno,bo pomimo ze mieszkam w Elblągu jeszcze tam nie łowiłem.Może znajdzie sie jakis chętny?Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 HejTrochę już późno bo niebardzo mam już czasu w grudniu, ale daj szybciej znać w przyszłym roku to się możemy gdzieś na jakąś wyprawę razem wybrać. PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Arek dzieki za odpowiedz.Szkoda,że nie masz teraz za bardzo czasu,bo ja akurat będe miał wolne między swiętami a sylwestrem. No ale jak nie szczupaki to moze pózniej jakieś inne rybki.A moze masz jakiegoś znajomego któremu brakuje kogoś do łódki na Drużnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 W planach między świętami a newjorkiem jest jeden kolega z którym niebędę mógł być przez 3 dni - więc jakby co to was spikne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Ok!To czekam na wiadomośc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netlest Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Cześć Stary temat ale podbijam Jakbyś miał ochotę to też chętniepowędkuję wspólnie. PozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 29 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Możemy połowic.A na jakie rybki teraz smigasz,bo ja teraz głownie pajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 3 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 30 pazdziernika mam zarezerwowaną łódkę na Chruścielu.Może jest ktoś chętny na wspólne łowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 30 pazdziernika mam zarezerwowaną łódkę na Chruścielu.Może jest ktoś chętny na wspólne łowy? Ja wstępnie - jak się nic nie zawali PZDRZamderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 3 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Ok,to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Jestem z Nowego Dworu Gd. ,niby Pomorskie, ale PZW Elbląg.Często łowię na Nogacie z łodzi ,czasem Nowakowo za okoniem.Napiszcie co tam na Chruścielu ,bo ze 20 lat nie byłem, ale stada boleni w słońcu widok niezapomniany Pozdro Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 29 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Dzisiaj na Chruścielu słabizna,ale mam nadzieje,że jutro sobie odbijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 A na Martwej ładnie gryzie okoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Sandacz także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Potwierdzam ,sandacz także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Ma może ktoś ochotę połowic w tą niedziele ze mną z łódki na Chruścielu,bo niestety kompan na zagranicznych wojażach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Tomku zaraz, za niedługo będę - a tymczasem sam wiesz muszę tu się męczyć . PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 8 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Też bym chciał się tak męczyc. Jak już zakończysz te turne odezwij się.Ps.Myślałem,że będziecie kosic tam szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Ps.Myślałem,że będziecie kosic tam szczupaki Szczupaki też, ale innymi fiszami też nie gardzimy . PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 8 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Teraz to przesadziłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Ładny,prawie jak nogatowy ,też ma 6 pasków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 znalazlem watek - ale widze nie duzo sie tu dzieje ... elblag miasto wedkarzy a tu cisza - no chyba ze wszyscy nad woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 znalazlem watek - ale widze nie duzo sie tu dzieje ... elblag miasto wedkarzy a tu cisza - no chyba ze wszyscy nad woda Elbląg miasto wędkarzy,albo mięsiarzy ....Dlatego lepiej siedzieć cicho i się nie chwalić co się łowi... A coś tam się czasami fotogenicznego uwiesi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Elbląg miasto wędkarzy,albo mięsiarzy ....Dlatego lepiej siedzieć cicho i się nie chwalić co się łowi... A coś tam się czasami fotogenicznego uwiesi... W 100% zgadzam się z tomas@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 i niestety ja tez sie zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi