piotr1972 Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Prawda Elbląg to miasto mięsiarzy, wszystko zabierają nawet okonki 15 cm, aż serce boli . Jak zobaczyli że wypuszczam ryby to myślałem że mnie zlinczują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Pomału się poprawia bo coraz mniej zabierają ponad limit???? a miejsca gdzie bierze to trzeba w tajemnicy trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astral Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Odgrzewam ktoś chętny na spinning? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Ja z Przemkiem ostatnio systematycznie jeździmy. Ktoś dołączy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociankrasna Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Z brzegu czy z łodzi łowicie? I na co najczęściej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtunio Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Brzeg i ponton, aktualnie drapieżniki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astral Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Jest ktoś chętny na wspólne łowy? Zapraszam na priv tylko osoby wyznające zasadę C&R. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 jednak wszyscy wyznają Catch & Olej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elendil Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 A ja tam wolę Catch & Reklamówka tak jak Przemek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi