pch2005 Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Czy ktoś może pomóc w kwestii rozmiaru łożyska w rolce kabłąka penn slammer 360? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Łożysko kulkowe MR85 ZZ EZO 5x8x2,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusszr Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Czy Slammer 360 ma taką samą grubą stopkę jak Slammer 460, czy może ciut delikatniejszą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Czy Slammer 360 ma taką samą grubą stopkę jak Slammer 460, czy może ciut delikatniejszą?Taką samą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusszr Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Wiem, bo kupiłem Jest prosty sposób, aby elegancko i równo podszlifować końcówki stopki. Robi się to kamieniem szlifierskim o małym otworze. Szlifuje się to właśnie w tym otworze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraken Opublikowano 5 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Pojemność szpuli: 265m/0,28mmMam plecionkę 0,25 mm x 150 mDalibyście podkład? Jeśli tak, to ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 6 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Na 360 nawinąłem ostatnio lekko ponad 170m Techrona 0,16mm, czyli jakiegoś PE około 1.5 lub 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraken Opublikowano 6 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 (edytowane) A do 0,25 mm x 150 m dałbyś jakiś podkład? Nie mam drugiej szpuli ale słyszałem że Slammery nie lubią nawijania pod rant. Edytowane 6 Października 2021 przez Nissenel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 7 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Nawija się do znacznika na szpuli i nie ma wtedy żadnych problemów. Swoją 260-tkę intensywnie używam już trzeci lub czwarty sezon i nie wiem co to broda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraken Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Dzięki za infoJeszcze jedna sprawa - mój Penn Slammer 360 nie mieści się w uchwycie kołowrotka wędki Mikado Spin Excellence Goliat. Na forum przeczytałem, żeby użyć pilnika żeby spiłować stopkę kołowrotka - czy ktoś może wrzucić fotkę stopki po obróbce albo wytłumaczyć jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusszr Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Ja zrobiłem to tak. Postarałem się o kamień(zużyty) do szlifierki i końce stopki szlifowałem ręcznie w otworze tego kamienia. Nie pamietam fi tego otworu, ale miał chyba ok. 30mm średnicy. Można to zrobić pilnikiem, ale jest trochę zabawy, aby wyglądało to to "profesjonalnie". Kamieniem wychodzi idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubot Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 (edytowane) Koledzy waham się z wyborem pomiędzy 460 a 460 LL czy ktoś może powiedzieć coś na temat ewentualnych różnic w trwałości tych młynków?Będę wdzięczny za wszelkie opinie..<...> chyba nie zauważyłeś, ale łowimy tylko na przynęty sztuczne<...> to nie giełda Edytowane 3 Kwietnia 2022 przez Jano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi