klim Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) Od 2 lat używam NEOX pas ledzwiowo-krzyzowy.Orteza tułowia(sznurowka ortopedyczna) model 09 rozmiar L.Mam 1 sz nieuzywana.Odn diagnoz to lepiej iść do fachowca.Rano 2min rozciaganie na łóżku+strecing.A i spinningu też nie naduzywaj-niestety.Rozciąganie po śnie...fachowcy?!zwykle boli z zimna lub braku wody w nerkach-rozciąganie studzi i wysusza-jakby mało efektywne(z praktyki). Edytowane 18 Marca 2015 przez klim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 No to krioterapia.4 razy po 10 zabiegow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Proszę o trzymanie się tematu. Każdy kto ma choć trochę rozumu w głowie pójdzie do specjalisty w przypadku problemu z kręgosłupem a nie będzie zasięgał porad na forum wędkarskim.TOMIS1975 NEOX wygląda ciekawie, jeśli patrzeć na ich stronę to mnie bardziej interesuje model P-03. W jakiej cenie go dostałeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Z NFZ o dziwo szybko i bez żadnych dziwnych historii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) http://allegro.pl/pas-antyprzeciazeniowy-ledzwiowy-przewiewny-fv-vat-i5110777254.html na kilka godzin na rybach raz na jakiś czas starczy...Do normalnej rehabilitacji trzeba jednak sie skontaktować z medykiem... Edytowane 18 Marca 2015 przez venom_666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 TYTUŁOWE 'pasy' na kręgosłup - przyniosłyby więcej korzyści z uruchomienia krążenia w odróżnieniu do t.zw.fachowych wskazówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Pasy będą tylko lagodzily skutki czyli ból okolic kregoslupa lędźwiowego. Trzeba zdiagnozować przyczynę. A ta moze byc różna. ..przepuklina, dyskopatia , zmiany zwyrodnieniowe i masę innych. ..wiem coś o tym! ! Parę lat temu mialem robioną przeskorna nukleoplastyke właśnie ledzwi i od czasu do czasu sie odzywa.Moj sposób to ćwiczenia wzmocnieniowe miesni kręgosłupa odpowiednie dzwiganie nawet najmniejszych ciężarów odpowiednie schylanie się itp... w skrajnych przypadkach jade do znajomego nastawiacza(też wedkarz) ktory zna się na robocie.... jak ktos z wawy to moge telefon podać. ...Zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Mi też czasem dokucza kręgosłup na rybach, zwłaszcza gdy dłużej łowię. Kiedyś zakupiłem pas Guideline i mi pomaga. Ale u mnie raczej schorzenia nie ma, prędzej nadwaga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Panowie odkopie temat, polećcie proszę jakiś rozsądny pas lędźwiowy. Ogólnie nie mam problemów z bolem, ale chciałbym w zimniejsze dni lepiej osłonić nerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Panowie odkopie temat, polećcie proszę jakiś rozsądny pas lędźwiowy. Ogólnie nie mam problemów z bolem, ale chciałbym w zimniejsze dni lepiej osłonić nerki.Rozmiar tylko sobie wyszukaj odpowiedni. Mam taki, używam od kilku lat i szczerze polecam https://allegro.pl/oferta/welna-pas-wygrzewajacy-kregoslup-nerki-ocieplacz15-12854751244 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi