admin Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Cześć,Dla wszystkich tych, którzy przyszli do nas wieczorem (23:07) ... nowy artykuł Oriona Wędkarskie przygody Oriona w UK. Zapraszam jak zwykle do lektury tej fajnej opowieści o tym jak Wielka Brytania przywitała naszego kolegę. Zapraszam do dyskusji! Orion, piękne dzięki - świetnie się tam bawisz! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Ciesze sie ze moge pierwszy skomentowac.@Orion, przeczytałem z zapartym tchem. REWELACJA. Aż brak słów. Ryby po prostu piękne. Krępe rzeczne szczupale, wypasione klenie, a ten lorbas... wow ! Oby tak dalej!Pozdrawiam ps. zapomnialem dodac - swietne, klimatyczne zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shad Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Szczena opadla...ide jej poszukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomi78 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Ale czad szwecja ma na noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Orion, jesteś PRZESTĘPCA!! Wypuściłeś sandacza zamiast wyrzucić go w krzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shad Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 A tam odrazu przestepca...to zwykly klusol nie dosc ze sandaly lowi to jeszcze wypuszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Po przeczytaniu, jeszcze mi drżą łapki. Kapitalna opowieść, wspaniałe łowiska. No i oczywiście ryby. Te klenie, te pstrągi -marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jarokowal Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Ja wnoszę o natychmiastowe skasowanie tego artykułu ... Panowie tak nie można ... to jak kopanie leżącego Świetne fotki, świetny opis ... piekne ryby. Więcej proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Fajnie napisane, super fotki. Dlaczego u nas nie może być tak jak jest wszędzie za granicą, dużo i duże ryby które łowi się nawet w centrum miasta, gdzie wędkarze wypuszczają to co złowią i jest to dla nich normalna sprawa. Dlaczego akurat my jesteśmy takim narodem że musimy wszystko niszczyć? U nas też kiedyś pewnie tak było że duże szczupaki pływały w takich rzeczkach. Widać jakie są możliwości tego gatunku, tylko trzeba mu pozwolić tam urosnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Lipiński Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Remek nie masz za grosz litości .Tak prosto po oczach Gdzie to ma się do naszych realiów?Zaczynam rozumieć tych co pierwsi uciekli do Angli... I popieram JAROKOWALA!!!Brawo Orion.Łów pstrykaj i pisz częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xavi Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 A ja pójdę nad Wisłę i złowię klenika 25 cm i będę się cieszył jak dziecko Super zdjęcia Orion i te ryby na nich, rewelacja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 @rafal, ty prosiaku! super tekst, bardzo fajne zdjecia i klimat!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Remek nie masz za grosz litości . Nie mam ... będę Was nękał do bólu Świetnie, że się podoba. Artykuł mnie osobiście też baaardzo przypadł do gustu. Jak ja bym tak chciał łowić na upatrzonego ... te brzany, szczupaki co rzut ... auuuu (czyt. wycie wilka). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Rewelacja! Klenie i lowienie jak marzenie Szkoda, ze u mnie tu tak nie ma... W dwoch pobliskich rzekach widac opony, plastiki i piane: 100 % industrial i zero zycia Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 REWELACJA 8)Normalnie bajka. Chyba pojadę do UK do pracy tylko żebym wędki nie zapomniał zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Artykol rewelacja, duze ryby roznych gatunkow, lowione we wspanialym otoczeniu...czego mozna chciec wiecej?Panowie, ostatni gasi swiatło Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Orion i Remek - gratulacje za super artykuł. Coś pięknego - klenie mnie powaliły na ziemię, a szczupaki rzut po rzucie dobiły ... Może jakiś kleniowy zlocik u Oriona - bilety lotnicze nie są wcale takie drogie, a i samochodem dojedziesz... Jak sie jeszcze pomysli, ze sa tam (co prawda Szkocja, Walia) takie rzeki jak Shannon czy Wye wybrukowane kleniami i brzanami, to łezka się kręci w jednym miejscu, a żal ściska co innego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 bilety lotnicze nie są wcale takie drogie. A żebyś wiedział Marcin że przeszło mi to przez myśl. Auuuuu od wczoraj nie mogę dojść do siebie po tej relacji ps. @Orion, może się przekwalifikujesz i zostaniesz guidem na tej rzece? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 klon Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Panowie, To nie po krasnoludzku. Powinni tego zabronić. Ide porąbać drwa do kominka...AUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Przepiekne zdjecia, naprawde. Nie mam slów uznania. Oczywiscie gratuluje pieknych sztuk. Qrcze, nie moglo by tak u nas byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 petrus33 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Nie mamy szans na takie wody i takie ryby .........bo nie mamy brytyjskiej mentalności tylko naszą polską ........a to jest podstawa wszelkich zachowań społecznych.Mieszkałem w Londynie przez 12 lat i trochę się napatrzyłem jak się brytyjskie społeczeństwo zachowuje........tylko pozazdrościć !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 explorator73 Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Bardzo ciekawa lektura a na dodatek rewelacyjne fotki...Obudziła się we mnie zazdrość (zdrowa zazdrość), a poziom mojej wędkarskiej gorączki osiągnął apogeum. Czytałem z zapartym tchem i proszę o następną porcję wędkarskich emocji w wolnej chwili. Przy okazji pojawiła się refleksja i pytania na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi...Dlaczego w kraju gęściej zaludnionym, bardziej uprzemysłowionym można łowić piękne ryby praktycznie wszędzie, osiągając wyniki lepsze niż u nas na łowiskach specjalnych?? Może macie jakieś pomysły na uzdrowienie sytuacji w naszych wodach?? Na wstępie należałoby rozwiązać PZW i zmienić koncepcję zarządzania i ochrony wód. Mam wrażenie, że pieniądze wpłacane na konto PZW są przejadane przez nadmiernie rozbudowaną strukturę administracyjną. Skoro model brytyjski jest tak skuteczny to może trzeba go wprowadzić u nas?? Pozdrawiam,P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 @Orion - co tu dużo gadać. Pozamiatałeś chłopie. Ten kropek zamiast brzany czy klenia - piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Przypominam, że obecnie na forum mamy konkurs roczny na najlepszy tekst wędkarski. Zapraszam do udziału. Relacja Oriona jest już na liście PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 blacharz Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 achhh, pieknie, można powiedzieć jak w bajce, gratuluję i zazdroszczę takich połowów hmm,m ciekawe czy kiedyś i u nas będzie można tak połowić (takie śliczne ryby)szczerze w to nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Wspaniałe ryby, świetna relacja... tylko pozazdrościć. Tak trzymaj i częściej torturuj nas takimi tekstami i zdjęciami.pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Cześć,
Dla wszystkich tych, którzy przyszli do nas wieczorem (23:07) ... nowy artykuł Oriona Wędkarskie przygody Oriona w UK. Zapraszam jak zwykle do lektury tej fajnej opowieści o tym jak Wielka Brytania przywitała naszego kolegę. Zapraszam do dyskusji!
Orion, piękne dzięki - świetnie się tam bawisz!
Pozdrawiam
Remek
47 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi