aikman84 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Witam serdecznieKtóry multiplikator bedzie lepszy DAIWA PROCASTER ROJO 100HL, czy Shimano Citica 201E pod wędke Dragon Millenium 25-60? Przynęty jakie będę używał to woblery i jerki od 20 do 50 gram. Będę stosował metode modszarpywania przynęty itp. Na szpulke nawine plecionkę o wytrzymałości ok 20 kg. z góry dziękuje za pomoc pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisni@ Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Tak się składa że mam obydwa te multiki i do tego przedziału przynęt obydwa nadają się bardzo dobrze. Ja osobiście do tego przedziału przynęt będę używał citici, rojo mam podłączone do kijka millenium tyle że do 120g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 uzytkowo na kiju do 60g zarowno Rojo jak i citaca E bedzie dzialac dobrze. Pytanie tylko, ktory hamulec bedzie bardziej ci odpowiadal. Prosty magnetyk typu Magforce w Rojo czy odsrodkowy VBS w shimano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aikman84 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 bez różnicy, chyba zdecyduje się na ROJO. Masywniej wygląda i można więcej linki nawinąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi