cimiec Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Witam. Jakiś czas temu zgubiłem pokrętło od docisku szpuli multiplikatora Abu Garcia PMAX2-L. Mógłby ktoś mi doradzić gdzie takie coś mógłbym dostać. Próbowałem w różnych sklepach ale nie dali rady mi tego sprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Na ebayu poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Podaj wymiary. Poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Podaj wymiary. Poszukam.U Andrzeja jak na jebaju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimiec Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 W jaki sposób mam podać te wymiary skoro nie mam tej nakrętki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 W jaki sposób mam podać te wymiary skoro nie mam tej nakrętki? Starczy średnica zewnętrzna "tego co wystaje z kołowrotka czyli gwint...Mam taki kapsel od tedezetki i podejrzewam, że może być pasujący... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimiec Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 No nie wiem czy tak to działa ponieważ przymierzałem już jedną nakrętkę która pasowała ale docisk kompletnie nie reagował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) Bo może była za wysoka albo na przykład brakowało blaszki i sprężynki...? Edytowane 23 Marca 2015 przez zorro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimiec Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Wszystko możliwe. Szczerze powiedziawszy nie wiem jak to powinno być zbudowane bo wypadło mi to w momencie kiedy tego nie widziałem. Czyli w momencie kiedy odkręcona jest nakrętka to może coś stamtąd wypaść? W tym momencie wygląda to tak jak na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Dziwnie jakoś...No ale od Daiwki raczej faktycznie nie załozysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Faktycznie. Brak gwintu zewnętrznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimiec Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Spokojnie gwint jest takie ujęcie jedynie. Dałem to zdjęcie bo chciałem się dowiedzieć czy wszystko jest. Co do wymiarów to wysokość gwintu(od początku do uszczelki, która jest zaraz jak on się kończy) to 4mm, a szerokość to 13,84mm, numer części to 1252074. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi