mirkor Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Niestety mój aerograf odmówił mi współpracy. Po ciężkich bojach i mękach udało mi się pomazać parę korpusów. Faktycznie wyglądają o wiele lepiej na żywo mimo to nie za bardzo jestem zadowolony z efektów. Prawdopodobnie zostaną jeszcze przemalowane. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Prezentują się świetnie i na Twoim miejscu już nic bym nie przemalowywał.Paleta najłowniejszych barw. . Na moich łowiskach królują: drugi i ostatni kolorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Cieszą oko :-) jak udało ci się taka równa luske uzyskać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkor Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Popsułem rozwiertak do drewna i zrobiłem z tego dłutko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Piękne jerki Najbardziej podobają mi się kolory z 1 i 3 zdjęcia A te maluszki to kalka czy malowanie? Bo jak malowanie to szacun PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi