jerry hzs Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Jest 17.30 ...na razie zadnych informacji o wynikach z pierwszego dnia na zadnej stronie nie znalazlem . Czekam na Remka lub Tadka moze ktos sie dodzwoni ? jerry hzs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Na razie 2!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Napisze dokladnie . To jest zajebiaszcza wiadomosc !!! . Zibi i Jacura zajmuja po sobocie 2 miejsce na 100 teamow . Jest bardzo ciezko z rybami . Tylko 4 teamy zlowily po komplecie czyli 8 Crappie i 8 bluegili ...w tych czterech sa nasi . Jest to rewelacyjna szansa na pierwsza trojke jutro i rewelacyjna szansa na walke o Zlote Ringi i Mistrzostwo USA . Nie bede chyba mogl spac ...daj im Panie Boziu zeby wygrali uscislam nowine ...pierwszy team zlowil tylko 13 sztuk ale mieli jednego duzego Crappie i on im dal dzis pierwsze miejsce . Jacek i Zibi maja do nich 12 uncji straty . Jutro przydala by sie przynajmniej jedna wieksza ryba w komplecie ...Crappie Cztery pierwsze Teamy to akurat te ktore pokazuje program ICE MAN na spotr Channel ...jest wiec to bardzo wyrownana czolowka , jutro ma byc zmiana pogody i mozliwe jest wszystko ....Na stronie ktora podal Remek www.naifc.com sa juz podane wyniki wszystkich teamow . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Dzięki Jurku. Kontaktowałem się SMS'owo więc miałem skąpe dane. Wyniki z pierwszego dnia są tutaj: http://www.naifc.com/events.php?pg=results&eid=14&se ason=2009 Z tego co pamiętam BOEDEKER MIKE i YOUNG, DAVE to lokalni wędkarze z Rhinelander. W zeszłym roku byli w ścisłej czołówce. Z danych wynika, że rzeczywiście BF (Big Fish) mieli sporo większą od Jacka i Zbyszka, ale ... nasi połowili równiej (do dużych ryb trzeba mieć po prostu szczęście, więc może Boedeker i Young wykorzystali już limit szczęścia). Różnice między temami ze ścisłej czołówki są minimalne. Sytuacja jest też inna niż w zeszłym roku kiedy w pierwszym dniu większość miała komplety. Teraz ze złowieniem kompletu nie jest łatwo ale ... wygrają właśnie Ci najlepsi (zresztą widać kto tworzy pierwszą 4). Trzymajcie kciuki! Dzisiaj druga tura. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Z tego co widzę w tabelce wyników to tylko 3 teamy złowiły po kpl. Brawo, brawo ,brawo.Myślę że pierwszy zespół miał farta z tą dużą rybą i gdyby nie ona to nasze dzielne chłopaki były by na 1 miejscu.Jak ktoś będzie się z Zibim i Jackiem kontaktował to prosze przekazać że wszyscy trzymamy kciuki.Czekam na dalsze wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Trzymam kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Tutaj Boedeker i Young z mojego archiwum fotograficznego. W zeszłm roku byli 2. Nazwani przeze mnie kodowo - dziadki. By było łatwiej mi zapamiętać Co ciekawe oni elektroniki w zeszłym roku nie używali. Podpływali na miejscówkę, wiercili dziurę i łowili. Oczywiście procentuje wyśmienita znajomość łowiska - mieszkają nad Boom Lake. Zobaczcie też na wędkę. To ich styl łowienia - na czuja. Żadnych wskaźników itd. Po prostu czują w wędce czy coś zasysa przynętę czy nie. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 To już są na półmetku dzisiejszego dnia Jestem ciekawy jak tam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Ja też czekam niecierpliwie na wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Nooo ...musimy czekac az zjada z lodu i ktos zadzwoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 O której może być coś wiadomo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 14.00 + 7 -> 21.00 -> trzeba zjechać z lodu. Ważenie ryb około 2h (1.5h). No i na koniec ogłoszenie wyników. Myślę, że coś około 23.00-24.00 naszego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 14.00 + 7 -> 21.00 -> trzeba zjechać z lodu. Ważenie ryb około 2h (1.5h). No i na koniec ogłoszenie wyników. Myślę, że coś około 23.00-24.00 naszego czasu. Dzięki Remku, czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Przypominam ze w marcu na tym jeziorze maja sie odbyc Mistrzostwa Swiata i spodziewamy sie reprezentacji Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zawody sie zakonczyly ...czekamy na wyniki z wazenia ...co troche potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Również trzymałem kciuki i czekam na werdykt Muszę przyznać że styl łowienia Dziadków na czuja robi wrażenie.A lowienie bez elektroniki w tych warunkach, to po prostu WOW Ale nic im nie pomoze and the winner is............. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Mam wieści! Najpierw sprostowanie - dziadki nie są lokalnymi wjadaczami Podpytałem Jacka. Dzisiaj ryby NIE BRAŁY. Było baaaardzo trudno. Nasz team złowił 5 ryb, ale ponoć to i tak bardzo dobrze. 3 ekipa z pierwszego dnia ma jedną więcej ale ... liderzy po pierwszym ... 9 ryb Ważenie dopiero przed nimi - zorganizowali w jakiejś knajpie. Jacek mówił, że w pierwszej 5 powinni być. Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Tak ..maja 5 ryb . Czekamy na rezultaty po wazeniu , wiele ekip bardzo slabo polowilo i nadal te 5 sztuk im daje znakomite miejsce . Na pewno sie napalili po wczorajszym dniu ...ale to mlode chlopaki i przed nimi jeszcze wiele zawodow . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Nie chce juz przesadzac ze wygraly Dziadki ale chce zebyscie wiedzieli ze to sympatyczni wedkarze i ich udzial w ICE MAN wniosl wiele ciekawych i smiesznych watkow do programu . Jezeli ktos by mial wygrac po za naszymi chlopakami to wlasnie im bym kibicowal . To sa stare , konserwatywne Profesory Wedkarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Jurku, dobrze piszesz. My tak z całą sympatią ich nazwaliśmy Jacek prosił mnie bym wszystkim podziękował za kibicowanie co niniejszym czynię! Po powrocie Jacek pewnie coś napisze na forum. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Długo ważą, a niektórzy spać nie mogą, tak się zaangażowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Wlasnie dzwonil Jacek ..zajeli 6 miejsce . Jacek mowi ze stracil trzy ryby w 10 minut i one by im TO daly . Dziadki chyba 2 miejsce . Czekamy juz na oficialne rezultaty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Można powiedzieć szkoda, bo apetyt rosnie w miare jedzenia... chociaż to duzy sukces !Teraz mogę spokojnie położyć się spać. Czekam na oficjalne wyniki i komentarz uczestnikow tego wydarzenia, zeby pogratulowac. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Chcialbym Wam podziekowac ze trzymaliscie kciuki , dziekuje rowniez w imieniu Jacka i Zbynia ktorzy wiedzieli ze tu na forum im kibicujemy . Wygrali mlode chlopaki ktorzy dzis z sumowana waga 7,27 zlowionych ryb wyszli na 1 miejsce . Dziadki zajeli 2 miejsce waga 7,22 . Jacek ze Zbyniem 6 miejsce z waga 6,54 . Mozna teraz gdybac co by bylo gdyby sie udalo te trzy sztuki wycholowac Jackowi ...nie dowiemy sie przeciez czy innym druzynom tez ryby nie pospadaly . Chcialbym jeszcze przypomniec ze w zeszlym roku byli na miejscu 16 a dwa lata wczesniej na 6 ...tak wiec 5 miejsce w tym roku jest awansem bardzo widocznym . Teraz przed nimi eliminacje ktore potrwaja do marca i wylonia teamy na final w 2010 . Przed nimi tez kolejne akcje w ICE MAN ktore sa krecone na zywo z kazdych eliminacyjnych zawodow . Jutro Jacek i Zibi wracaja do Chicago . Pierwsze eliminacje odbeda sie 10 stycznia w South Dakota na Lake Richmond . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Brawo,brawo,brawo.Niestety zawody to nie zwykłe łapanie i tam trzeba mieć dużo szczęścia .Wystarczy nie wycholować jednej rybki i potem mści się ten niefart przy wadze.Ale i tak jestem dumny z chłopaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi