tpe Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Gratulacje dla naszej drużyny. Wszystko jeszcze przed nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Wielki sukces! Wielkie gratulacje! I pomyśleć ... Mistrzostwa Ameryki a w ścisłej czołówce polscy wędkarze. Super no i bardzo się cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Remku, Wielka DUPA! Zobacz, jak zbliżaliśmy się do zawodów, ilu było chętnych do trzymania kciuków, najświeższych informacji itp. A teraz? Ja wiem, w USA liczy się tylko zwycięzca, ale u nas? Dlatego powiem tak: Dziękuję za emocje, dziękuję za profesjonalizm i gratuluję, szczerze gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Co poradzić Chcieliśmy z Jurkiem przybliżyć trochę inne realia. Może trudno je sobie wyobrazić i wszystko co z lodem nam, polskim wędkarzom, kojarzy się z ..... To niestety świat do którego dorośliśmy, a na więcej musimy sobie zapracować, nasi redaktorzy w wielkich pismach muszą zezwolić na nowe trendy ... jeszcze z kilka ... może naście lat i będziemy w tym miejscu, w którym są amerykanie (Ci co startują w zawodach). Do wszystkiego trzeba dorosnąć. Pamiętam C&R kilka lat temu, kiedy my o tym pisaliśmy otwarcie i reakcję pewnego redkatora plskiego czasopisma wędkarskiego. Teraz .... czekam kiedy oficjalnie będzie o tym, że to oni zaczęli szeroko zakrojoną kampanię?C&R w Polsce i są pionierami. Jestem pewien - doczekam się. A i tak ... my Polacy wiemy lepiej i umiemy lepiej więc co tu pisać o innym świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zrobiłem kiedyś identyczne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Adasio, ja tam wszedłem i ... to co zobaczyłem to ... przekroczyło mój poziom percepcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Nie ma to jak 80 nawalonych chłopa łowiących na szarpaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astra1982 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 W Rosji też się nieżle dzieje http://halbot.haluze.sk/?id=4720 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi