Skocz do zawartości

Mistrzostwa Ameryki w Wędkarstwie podlodowym NAIFC 2009

jerry hzs

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Remku,

Wielka DUPA!

Zobacz, jak zbliżaliśmy się do zawodów, ilu było chętnych do trzymania kciuków, najświeższych informacji itp. A teraz? Ja wiem, w USA liczy się tylko zwycięzca, ale u nas?

Dlatego powiem tak: Dziękuję za emocje, dziękuję za profesjonalizm i gratuluję, szczerze gratuluję!

Co poradzić :( Chcieliśmy z Jurkiem przybliżyć trochę inne realia. Może trudno je sobie wyobrazić i wszystko co z lodem nam, polskim wędkarzom, kojarzy się z .....

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=getfile&id=536& amp;private=0

To niestety świat do którego dorośliśmy, a na więcej musimy sobie zapracować, nasi redaktorzy w wielkich pismach muszą zezwolić na nowe trendy ... jeszcze z kilka ... może naście lat i będziemy w tym miejscu, w którym są amerykanie (Ci co startują w zawodach). Do wszystkiego trzeba dorosnąć. Pamiętam C&R kilka lat temu, kiedy my o tym pisaliśmy otwarcie i reakcję pewnego redkatora plskiego czasopisma wędkarskiego. Teraz .... czekam kiedy oficjalnie będzie o tym, że to oni zaczęli szeroko zakrojoną kampanię?C&R w Polsce i są pionierami. Jestem pewien - doczekam się.

A i tak ... my Polacy wiemy lepiej i umiemy lepiej więc co tu pisać o innym świecie.