Kamil_Be Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Jakich konkretnie używacie? Ja łowiłem na jakieś sticks-y no name, berkley-e czy ulepy bo jak wiadomo ciężko było to dostać. Jakaś firma dostępna w EU ma fajną ofertę na takie robale? Wolałbym 5 - 8" Właśnie robiłem porządki w gumach i stwierdziłem, że sticks-y się skończyły a czerwiec niedługo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) ZOOM-double ringer,finesse worm,ew trick wormGARY YAMAMOTO-senko 4,5,6 cali -to takze fajny jerkJACKALL BROSS,ILLEX-flick shakeDEEPS-kincoo 5,6calihttp://www.pecheur.com/en/pl/ Edytowane 21 Marca 2015 przez didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Dzięki za link kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Wiecie może czy można gdzieś w Polsce dostać wormy Gary Yamamoto Senko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 w karasiu w koszu z promkami widziałem ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi