thymalus Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Mam skompletować młodemu adeptowi sprzęt do nimfy ale niestety ograniczenia budżetowe do około 300 złotych nie dają wielkiego pola do popisu. Może ktoś miał, łowił, widział poniższe kije i jest w stanie coś na ich temat powiedzieć to będę wdzięczny;1. Leeda Volare 10' #42. Wychwood Truefly SLA 10' #53 Shakespeare Agility 10' # 4 lub 5Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 W zeszlym roku kupilem mojemu synowi Agility, ale 6' #3. Do nauki jak w sam raz. Szalu nie nalezy sie spodziewac za taka kwote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Też w zeszłym roku nabyłem 6' #3 i jak za te pieniądze to może być zwłaszcza że w tej cenie dają jeszcze tubę....pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Mój kolega ma Shakespeare Agility #5. Fajny, budżetowy kijek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Od dwóch lat łowię Agility w klasie #5 tyle że z serii Rise.Jak na razie nie szukam nic lepszego.Spokojnie obsługuje mi linki od pływaków po sinkitip w trzeciej klasie tonięcia.Jak dla mnie najlepsza jakość w tej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi