domeldoom Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Chyba prościej się nie da Przy mniejszych strimkach odcinek 2-3m 0,40-0,45 Shock-Leader Varivasa. Przy dużych podobnie ale 0,60-0,75mm Shock leader działa jak należy? Ja używam fluorocarbonu 0,63 i jest OK ale sztywny jak drut. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Spróbuj Shock-Leader Varivasa, jest przynajmniej o połowę miększy od klasycznego FC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lafer Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Wczoraj rozpocząłem sezon w Holandii. Pomimo, że ryby rozmiarami jak na ten kraj nie powalały, to przynajmniej zabawa była po dwóch miesiącach celibatu 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Ostatni wpis 29.05.2016.... Czyżby przez rok nic się nie uwiesiło? Piękne ryby , fascynująca metoda - nie wierzę Tak więc żeby temat nieco rozruszać 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość S@lmo Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 mój szczeniaczek z maja 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Super ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość S@lmo Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 (edytowane) i wyjątkowo dzielnie walczyła godny przeciwnik się trafił, i dobrze giął słoną dziesiątkę, którą wystawiłem w komisie a tu z zeszłego roku, z tej samej górki i ten sam kij brać bo fartowny jak cholera !!! Edytowane 10 Czerwca 2017 przez S@lmo 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 #10 i gięcie. I też majowa pani 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Właśnie wróciłem ze środkowej SE i już tęsknię 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość S@lmo Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Właśnie wróciłem ze środkowej SE i już tęsknię No ja mam bliżej, moje mieszkają na Mazurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 No ja mam bliżej, moje mieszkają na Mazurach Na Mazurach też mam paru "znajomych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 No i proszę ruszyło się. Wiec z trochę innej beczki. Majowe rybki ochoczo zagryzały takie muszyska, Produkcja własna, więc jakość wykonania ... hmmm ,raczej średnia .Na szczęście rybska nie miały jakiegoś wybitnie rozwiniętego zmysłu estetycznego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 No i proszę ruszyło się. Wiec z trochę innej beczki. Majowe rybki ochoczo zagryzały takie muszyska, Produkcja własna, więc jakość wykonania ... hmmm ,raczej średnia .Na szczęście rybska nie miały jakiegoś wybitnie rozwiniętego zmysłu estetycznego. IMG_4621.JPG IMG_4623.JPGOgonki robiłeś sam czy kupne? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Ogonki robiłeś sam czy kupne? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka https://mistpool.com/product_info.php?products_id=2772&cPath=129_38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 To jest z jakiegoś materiału/papieru? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zdecydowanie materiał pokrywany gumą, lub czymś podobnym . Przy dłuższym używaniu guma nieco się wyciera u nasady ogonka i widać fakturę materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Mogliby nasi spece od lania gum wziąć się za takie "zbrojone" ogonki. Chyba to żaden problem zatopić kawałek odpowiedniego materiału w silikonie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 8EU za opakowanie to cena niezbyt niska. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Przy dzisiejszym kursie - 5,6 zł za jeden ogonek w rozmiarze XL lub XXL, więc tragedii też nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Cena/jakość - niezbyt korzystna. Ogonki to świetny patent który przyniósł mi wiele ryb, nie tylko szczupaków. Na stronie producenta macie niższą cenę w okolicy 5-6 euro za paczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gladki Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 8EU za opakowanie to cena niezbyt niska. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Polecam silikonowe czepki pływackie z Decathlona za kilka PLN - najróżniejsze kolory w tym biała perła - wycinasz dowolnego kształtu i wielkości ogonki a materiał wytrzymały i dobrze pracujący ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek78 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 8EU za opakowanie to cena niezbyt niska. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka W tym sklepie masz taniej https://www.flysupply.nl/category/2112/Wiggle-Tails/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszmenek Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 (edytowane) Wczorajsza wyprawa na szczupaki dzięki Tomasz Woblery Tg za wsparcie Krzysztof Kozłowski za muszki są łowne Sklep Wędkarski "RED" za sprzęt Daiwa True Flight ST 9'6" #8 daje radę. Brały aż miło kurde muszę się nauczyć lepiej kamerować Edytowane 3 Września 2017 przez Buszmenek 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Metallica & SF Symphony Orchestra. ????????????Z jakiej głębokości ci wychodziły i brały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 co to za linka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi