Kuba Standera Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Z tego co wiem to w Polsce dystrybutorem Scierra jest firma Think Big z Piaseczna, pytałbym ich. Z tego co pisali ludzie ze sklepów w UK to seria pike i seria blue water 2 scierry zostały wycofane z produkcji, i niestety nie są już dostępne od ręki. Ja swoją wyrwałem kiedyś na brytyjskim ebayu, i dzięki uprzejmości Bujo, który przywiózł ją ze sobą, kosztowała mnie w sumie jakieś 55 funtów, co jak na bardzo fajny kij, z tubą i dożywotnią gwarancją uważam za deal życia Normalnie kije kosztowały około 200 funtów, w przecenach, z okazji wycofywania zeszli z ceną do 100 funtów - i to naprawdę zajebiaszcza węda za taką kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Żeczywiście na stronie Thing Big jest takie wędzisko ale to tylko przedstawiciel i nawet jeśli ma na stanie to napewno mi nie sprzedadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 faktycznie scierra już niedostępna. za troszkę większe pieniądze można wyrwać bardzo dobry kij na szczupaki. mianowicie temple fork jim teeny series. podrównując do bw2 scierry 9-tka jest odrobinę cięższa ale i mocniejsza. szybka akcja idealna do dużych much. polecam.http://www.templeforkflyrods.com/products/rods/teeny.htmlpozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Napisz coś więcej o nim jak możesz, kumpel szuka właśnie jakiejś mocnej 9 po pieniądzach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 chyba wszystko napisałem. szybki ( odrobinę sztywniejszy niż bw2 ), lekki dobrze wykonany z wieczysta gwarancją. idealny pod szczupaka.do nabycia zodpowiednią fakturą w http://www.kingfisherflyshop.com/pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Ja też szukam jakiejś #9 do szczupaczenia ale w Polandzie nic nie znalazłem, a za gramanicą kupować nie potrafie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 To bez problemu zbuduje ci wędkę Daniel z xRods lub Roman Pietrzak.I satysfakcja gwarantowana, bo zajebiaszcze ciężkie muchówki robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 I chyba tego będę próbował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Szukałem blanku na stronie XRods i znalazłem blank Batsona F909-2 rx6.I tu pytanie do zbrojmistrzów ile może kosztować skromne ubranie takiego blanku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 bedzie musiał się wypowiedzieć raczej zbrojmistrz, ale widzę że kij ma akcję moderate-fast. moim daniem duże muchy będzie ciężko tym miotać. miałem kiedyś podobny kij w klasie 9. zupełnie nie nadawał się do szczupaczenia.pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 A jaka akcja jest nalepsza do muchowego szczupaczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 fast i extra fast Na ogół uzbrojenie kija w pracowni to ok 500-700pln, w zależności od komponentów Ciekawą opcją może być CD ICT, nad Drawą śmigaliśmy takim kijem - #9 9', zajebiaszcza wędka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Standerus był byś łaskaw do wrzucenia linku do tego blanku CD ICT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 tu sa te CD http://www.fishingcenter.com.pl/composite_developments_blank i_muchowe.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Dzięki Hasior. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Dzisiaj miałem rozpoczecie sezonu muchowo szczupakowego. Pierwsza rybka tego roku zaliczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Dobra Ja zaczynm w ten wekend moja przygode ze szczupakiem na muche.Tylko troszke inaczej bo ze spiningu bede go prowokowal :roll:O wynikach poinformuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 standek super art w sztuce łowienia o wymuszonych pike-ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Się cieszę się że się podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyszak Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Witam,właśnie zamówiłem kij St. Croix Legend Ultra U898.4 8'9 klasy 8 Mod. Fast. Zastanawiam się czy ten kij nada się do szczupaczenia czy jest nieco za miękki? Pozdrawiam,Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Jakich przyponów używacie w trakcie łowienia szczupaka? Czy macie doświadczenie z tymi produktami - Surflon, Vision Pike? A może lepsze jest takie rozwiązanie - piano wire? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Zeby nie było tak tylko w teorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 No już wczoraj doszły mnie pierwsze słuchy, brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 No to jest to nie wieczna pisanina Proszę o więcej zdjątek z takich akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Pare dni temu pierwszy w zyciu szczupak na STRIMERA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi