bassy Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Kręcenie much to super sprawa. Jednego dnia robisz imitacje jętek i chrustów- i łowisz lipienie, drugiego dnia skręcasz szczupakowe frędzle i bawisz sie inaczej. Jeszcze tylko na materiały musze poczekać.................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 @bassy - rozumiem, że właśnie dołączyłeś do grona zarażonych flytyingiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Jezuuuuuu,.... nie wytrzymam... ja też tak chcę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 kupiłem .... po prostu klimaty nieziemskie (trochę mi szkoda tego niedźwiedzia) ale wędkarsko .... kosmicznie + te kadry (!!) Dam znać jak płytka przyleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Hm, 30 euro. Chyba też się skuszę, ale z czasem - póki co są inne muchowe priorytety. Liczę Remku na jakieś wrażenia w tym wątku już po obejrzeniu filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 spox, może zrobimy jakieś wspólne oglądanie przy piwie w W-wie i kręceniu much???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Kręcenie much to super sprawa. Jednego dnia robisz imitacje jętek i chrustów- i łowisz lipienie, drugiego dnia skręcasz szczupakowe frędzle i bawisz sie inaczej. Jeszcze tylko na materiały musze poczekać.................... Marcin, za tydzień będą, sorki ale były problemy Za to parę much dla ciebie ukręciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 spox, może zrobimy jakieś wspólne oglądanie przy piwie w W-wie i kręceniu much???? Yesssssss! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Kręcenie much to super sprawa. Jednego dnia robisz imitacje jętek i chrustów- i łowisz lipienie, drugiego dnia skręcasz szczupakowe frędzle i bawisz sie inaczej. Jeszcze tylko na materiały musze poczekać.................... Marcin, za tydzień będą, sorki ale były problemy Za to parę much dla ciebie ukręciłem Michał ja tak ogólnie zagadałem, bo w ogóle lipa z czasem jest więc opóźnienie mi nie przeszkadza spokoArhuku tak dołączyłem dzięki m.in. Bujo(fajne imadełko)i jak powiedzialem Standerusowi , że głupio, że dopiero ostatnio muchą się zająłem na stare lata, to się śmiał, że już wiele razy słyszał ten tekst od innychopóźnionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 @bassy - cóż, piszę to z pozycji nowo nawróconego na muchową drogę, ale - witaj w rodzinie! jak powiedzialem Standerusowi , że głupio, że dopiero ostatnio muchą się zająłem na stare lata, to się śmiał, że już wiele razy słyszał ten tekst od innychopóźnionych He, he... Tak, Kuba zdecydowanie może coś na ten temat powiedzieć - moje perypetie z muchą też śledzi w zasadzie od początku... No, dość prywaty - wracamy do szczupaków na muchę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Nastepny filmik znaleziony na stronie Simona Grahama Mina faceta w 36 sekundzie jest boska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 No coś jak z obrazu Krzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 kupiłem .... po prostu klimaty nieziemskie (trochę mi szkoda tego niedźwiedzia) ale wędkarsko .... kosmicznie + te kadry (!!) Dam znać jak płytka przyleci. 15 dni czekałem na wysyłkę od nich. Zaliczyli pierwszego minusa. Teraz czekam co przyjdzie. Dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Dostałem! Film zrealizowany przepięknie! Takiego jeszcze nie widziałem. Świetnie skręcone, wyreżyserowane a .... szczupaki - niesamowite. Mnie natomiast zupełnie nie leżą tematy myśliwskie w tym filmie, rozumiem jednak, że tak miało być W każdym razie ..... polecam i to bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Takie dwa oto czupiradła ukręciłem z myślą o weekendowych szczupakach. Hak #4, więc wielkością jeszcze nie poraża jak na swoje przeznaczenie, jednak póki co nadal operuję szóstką, więc nie bardzo mam wybór. Chodzi mi po głowie jeszcze jedna wersja tej muszki - takie, black and white - i niewykluczone, że powstanie, ale to już po testach nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Hej Arku,Niezłe muszki, nie wiem jednak, czy wrzucając syntetyki nie byłbyś w stanie ich o 1/3 wydłużyć.Pamiętaj też, że główka z sarny dośc dobrze pływa, na lekkiej intermedium możesz mieć poppery Szczególnie ta druga jakoś do mnie przemawia, pomyślałbym jedynie nad wydłuzeniem ogonka żółtego.Ew na 2 lub 1/0 zrobienie wolly buggera - zółty ogon i czarny tułów z jeżynką - łatwo rzucać a mucha uniwersalnie zajebiaszczo robi robote na większości wód, taki red tag streamerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Dzięki Kuba. Lada moment będę coś motał na hakach Partridga (CS52) - wtedy użyję syntetyków oraz postaram się całości nadać już typowo szczupakowy sznyt. Tu to bardziej chodziło o samego muddlera - żeby się nauczyć skubane strzyc, bo wcześniej to tylko Goddardy w ten sposób robiłem. Teraz jednak uświadomiłeś mi, że mogę mieć z nich poppery . Jedno szczęście, że nastawiam się na dość płytkie miejsca - wyrwy w opasce, więc uszczęśliwi mnie jakikolwiek dyżurny z tego miejsca. Niebawem wstawię coś z syntetyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Super są te haki, jedyny problem, ze ciężko kupić coś w dużym rozmiarze, choć 3/0 jest juz całkiem wystarczający.W Sztokholmie widziałem i 4/0, były już całkiem całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Ile kosztuje taki w miarę ekonomiczny zestaw na początek jeśli chodzi o szczupaki? Mam idealne wody pod muchę!!! <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Jak mnie zaprosisz to ci taki złożę za śmieszny piniądz ogólnie, w ok 700pln można się zmieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Jak mnie zaprosisz to ci taki złożę za śmieszny piniądz ogólnie, w ok 700pln można się zmieścić . Za 700 calutki zestaw z muszkami tak? Ale mnie korci, bo sezon w pełni... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Wędka, kołowrotek, linka, podkład.Klasa 9 lub 10.Wykonalne, można się czasem w dożywotnią gwarancję załapać nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Myślę że w klasie ekonomicznej zmieścisz się w 500zł.-600złCzyli kij ,kołowrotek ,linka.Oczywiście kij w klasie od 7- 10 z akcją fast lub ,super fast.Linka dobrana do kija, co wcale nie musi oznaczać że tej samej klasy (ja osobiście mam kijek w klasie 8 a linkę w klasie 9).Warto się trochę pomęczyć i skompletować sprzęt dobrze dobrany a potem to już tylko świetna zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Poszedł priw ze sprzetemDożywotnia gwarancja na kij plus bardzo dobry kaseciak plus jedna z najlepszych linek jakie znam, w sumie coś ok 750pln z wysyłkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Kuba wrzuć mi też info na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi