Gabriel Kozdraś Opublikowano 24 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Ja mam "odpowiednik" ROS wf9 i nie ma problemu. Łowiłem od 0' w góre.Miąłem okazje porównać z oryginałem..i nie widzę sensu przepłacać. jakimś wybitnym użytkownikiem #9 nie jestem ..ale różnicy nie odczułem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 24 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego (edytowane) Ja mam "odpowiednik" ROS wf9 i nie ma problemu. Łowiłem od 0' w góre.Miąłem okazje porównać z oryginałem..i nie widzę sensu przepłacać. jakimś wybitnym użytkownikiem #9 nie jestem ..ale różnicy nie odczułem. Daj jakiś namiar jak możesz na ten zamiennikBędę miał od kumpla oryginał to zrobię sobie porównanie Edytowane 24 Lutego przez jajakub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 24 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego https://a.aliexpress.com/_EQqrRhe Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego To jeszcze pytanie apropo sznura F i dużych streamerówDo jakiej (realnie) głębokości skutecznie łowi się f-ką, zakładając że nie dokładamy żadnych dociążających przyponów itp ?Zazwyczaj łowiłem sznurem w 3 klasie tonięcia i nie za bardzo wiem jak to jest z F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego To jeszcze pytanie apropo sznura F i dużych streamerówDo jakiej (realnie) głębokości skutecznie łowi się f-ką, zakładając że nie dokładamy żadnych dociążających przyponów itp ?Zazwyczaj łowiłem sznurem w 3 klasie tonięcia i nie za bardzo wiem jak to jest z FPowiedziałbym, że do 2,5m. Wiadomo, że do dużej muchy szczupak podniesie się bez problemu znacznie wyżej, ale takie 2,5m to dla mnie granica dla pływającej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Dzièki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi