MaverikZagan Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Witam odświeżam temat nie samymi pstrągi i lipieniami człowiek żyje a mieszkam 1000 metrów od Odry aktualnie, kijek zakupiłem 9,6 7# mam zamiar spróbować klenia bolenia, jaką linkę na taką dużą rzekę proszę podzielić się opiniami co stosujecie za tym boleniem czasem trzeba będzie machnąć kawałek, ale chciałbym je łowić tuż pod powierzchnią. Wolną tonąca intermedium ? czy może jakaś tylko tonąca końcówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Witam,ja używam pływającej głowicy( kolor zielony) i przypon z żyłki 0.25 dłuższy o 30 cm niż kij . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Pływającej bez żadnej tonącej końcówki to jak prowadzisz strimerka np to on idzie pod powierzchnią z 5 cm maksymalnie czy jak to proszę podziel się info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Idec Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Cześć. Moje doświadczenia co do boleni, ograniczają się do Sanu.Łowię głównie na linkę pływającą. Najlepiej sprawdzają mi się linki z głowicami o dł. około 14m. Pozdrawiam,Artek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Panowie,sezon już się zaczął. Jakieś newsy? U mnie już 9 szt.padło. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) Witam, no to ładnie na co gryzą tak ilościowo ? sucha, streamer,mokra,ja na Wiśle nie powalczyłem,przez część weekendu silny wschodni wiatr ,teraz duża woda płynie,. Edytowane 4 Maja 2017 przez Zack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 U mnie jak co roku. Sucha działa zdecydowanie najlepiej. Prześledz wcześniejsze moje wpisy. Dobrze było ale się skończyło. Woda poszła w góre o ponad metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Duże na suchą biorą czy 50-tki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) Max 66 cm. Reszta w okolicach 50 cm. Edytowane 4 Maja 2017 przez brt3 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 66 na muche to już ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) Wracamy do obiegu. Po kilku miesiącach posuchy,czyli masakrycznie zarośniętych łowisk ponownie łowimy bolenie.Tym razem działa streamer. Ciekawostką jest to ze to ryby zaporowe.Wczoraj padlo 6 szt. a dzis podobnie.Brania od 6 do 7 rano. Edytowane 17 Września 2017 przez brt3 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 A u nas (Solina) biorą pod sam wieczór. Gorzej że złowić (jak na razie) na strima ich nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) No to i ja się zaprezentuję Edytowane 17 Września 2017 przez jasiekcom 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) Jasiek, fajne bolfishe ! 4 zdjęcie wygląda jak na tropikalnych flatsach, tylko zamienić wodery na szorty, a bolka na bonefisha... Edytowane 17 Września 2017 przez mack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Jaki kraj, takie tarpony ;-) Super zdjęcia Daniel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_hna Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 W tym sezonie kilka zjadło muchy...Mokra mucha potrafiła nieźle zaskoczyć, kilka na streamera... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Przewałkowalem temat, ale i tak zapytam. Jakie modele dostępne u nas w kraju są dobrymi propozycjami na rapy? Myślę o 6 klasie. Cena tak do 600zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Przewałkowalem temat, ale i tak zapytam. Jakie modele dostępne u nas w kraju są dobrymi propozycjami na rapy? Myślę o 6 klasie. Cena tak do 600złPomyśl o #7, machniesz większym gacopirzem. Szóstka jest tak "na styk" - wiem, bo sam przerabiam ten temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Nadszedł czas na boleniowe ostatki. Drobnica odeszła od brzegów i udało sie dorwac tylko jedną sztuke. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Witam Mamy nowy sezon. Jakieś ruchy w tym temacie?U nas kilka sztuk już padło. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezi Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 W takim razie gdzie fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Witam,nocny amator hitch tubki. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniarz Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 @ZackFajna rybka. W nocy nie ma miękkiej gry. Szkoda tylko,że fota na kamieniach.pzdrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 (edytowane) @ZackFajna rybka. W nocy nie ma miękkiej gry. Szkoda tylko,że fota na kamieniach.pzdrrrszybkie buzi, foto i do wody, Edytowane 12 Czerwca 2018 przez Zack 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 (edytowane) Witam.U nas jest szczytowy okres muchowych boleni. Edytowane 14 Lipca 2018 przez brt3 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi