Jako ,że do rozpoczęcia sezonu szczupakowego jeszcze trochę czasu a mój stary akumulator żelowy (ma ok 10 lat) zaczął odmawiać posłuszeństwa nadszedł czas na kupno nowego i tu rodzi sie pytanie jaki- agm czy żelowy?Potrzebowałbym raczej o dużej pojemności 120-130 ah no i sprawdzonych producentów.Panowie co polecacie ,liczę na wasze doświadczenie.
Pytanie
hm62
Jako ,że do rozpoczęcia sezonu szczupakowego jeszcze trochę czasu a mój stary akumulator żelowy (ma ok 10 lat) zaczął odmawiać posłuszeństwa nadszedł czas na kupno nowego i tu rodzi sie pytanie jaki- agm czy żelowy?Potrzebowałbym raczej o dużej pojemności 120-130 ah no i sprawdzonych producentów.Panowie co polecacie ,liczę na wasze doświadczenie.
Pozdrawiam
Top użytkownicy dla tego pytania
13
13
11
11
Popularne dni
10 Lut
20
7 Lut
20
12 Lut
17
23 Mar
15
Top użytkownicy dla tego pytania
godski 13 odpowiedzi
crizz100 13 odpowiedzi
spy 11 odpowiedzi
mariuszwf 11 odpowiedzi
Popularne dni
10 Lut 2015
20 odpowiedzi
7 Lut 2015
20 odpowiedzi
12 Lut 2015
17 odpowiedzi
23 Mar 2015
15 odpowiedzi
Popularne posty
WhiteWillow
Bez przesady, przeszedłem ze swoimi aku pewnie tyle kilometrów ile Pudzian w spacerze farmera i portki mam nadal całe, a i puknąć akumulatorem tu i ówdzie się zdarzyło
WhiteWillow
Ja bym był ostrożny z takimi poradami na publicznym forum
prezes77
Jozi Solinę znasz zapewne ,tak z praktyki może bardziej Ci to pomoże . Odcinek od" promu" do Brossa i z powrotem ogarnia i kwasiak i żelówka 110ah-120 ah.
Opublikowane grafiki
142 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi