Kuba Standera Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 WitamChciałbym zaprosić do współpracy osoby zajmujące się fotografią wędkarską. Szczegóły na priv lubstanderus@poczta.onet.plgg 6692957 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Kuba, Tak naprawdę to my wszyscy próbujemy. Podaj jakieś warunki progowe, bo ja właśnie, ze względu na okres świąteczny zdecydowałem się na mju 8000 Tough, coby pod wodą coś cyknąć, ale czy to wystarczy do Twoich zastosowań? Aha, @wujek robi bardzo dobre zdjęcia. I @mifek też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Kryst - szukam fotografa, nie aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 No to tylko wujek i mifek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 No to tylko wujek i mifek.No i FISH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Myślę ze kilku kolegów innych też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi