ark70 Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 (edytowane) Jak nie będą gryzły, to humor z pewnością patyk Ci poprawi.Bardzo duży progres, śliczny patyk i wykonanie dopracowane. Jedynie co mi nie pasuje do całości to złota omotka na tak dużej powierzchni, ale jest demokracja . Edytowane 13 Września 2015 przez ark70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Kolejny kijek zbudowany na blanku MHXa ST1025 White, 2,60 cw 14-42 gr linka 10-20lb, moc med-hev akcja fast, kijek w stanach używany pod troling, u mnie będzie to opadówka z brzegu, myślę że cw wtedy będzie od 10 do 28 gr, rękojeści z palonego burna + zakończenia z korkogumy i wstawki z białej pianki, uchwyt fuji skss17, przelotki fuji kr alkonity i sic na szczycie, uzbrojony na fuji concept, pierścienie ozdobne złote i uchwyt przynęt, nic fishhawka, fajnie wizualnie to wygląda kijek miał być kolorowy na szare jesienne szukanie drapieżników:)Uprzedzę autora wątku. Patyk w akcji https://www.youtube.com/watch?v=G4LxyX6KwUE 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 14 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Jak na pierwsze rzuty, to z dobrej strony się pokazał..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 https://youtube.com/watch?v=duWS3FBCEO8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 26 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Taki oto prezencik, dla męża koleżanki, mogę dopiero teraz pokazać bo już prezent wręczony.Kolejny Mhx P904 pod sandacza, na palonym korku z dps-kiem, ubrany w KRy, ale najważniejsza kolorystyka, zieleń i biały, barwy naszego Radomskiego klubu piłkarskiego. wyszedł świetny kijek.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 To logo to sie domyslam ze naklejka, nie wyplatanka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Naklejka... Kolejny kijek z zimowego dłubanka, tym razem lżej coś pod okonia, lub pod pstrążki...na blanku Mhx s781 1-6 gr cw 198 cm 2-6 lb linka ,akcja fast, świetna okoniówka do łowienia od najmniejszych przynęt.Rekojeść bardziej tradycyjnie pełna z korka naturalnego z wstawkami z pianki czarnej + korkoguma na zakończeniu, uchwyt kołowrotka dps, pierścień ozdobny anodowany firmy CRB niebieski metalik, zaczep przynęt firmy PacBay niebieski metalik, nici przy rękojeści czarne z tipetami z nici metalicznej ( ProWrap) , przelotki PacBay Minima Match w srebrnej ramce, na nich położona nic niebieski metalik ( ProWrap), przelotki położone w zbrojeniu Fuji Kr Concept , zaczynają się od 16, kończą 4,z wkładem hard. Fajny akcent flaga Polski na łączeniu dolnika z topem. Kijek świetnie się wyważa z mniejszymi kołowrotkami,rękojeść kończy się w połowie przedramienia. Edytowane 16 Stycznia 2016 przez universo SpinWorld 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Klasyka nigdy nie przemija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Siemanko, kolejny kijek do galerii MHX P904 kosa sandaczowa z piekielna szybkością w zacięciu + finezyjna szczytówka, ale nie żadna tam wklejka, rękojeści łączone pianka + korkoguma czerwona i wstawki z pomarańczowej pianki, uchwyt przynęty złoty Pacbay, uchwyt kołowrotka fuji skss 17 przelotki fuji KR alconite, od 25 w stożek, nici kolorystycznie dopasowane do uchwytów na przelotkach orange neon prowrap, i wstawki ze złotej nici + pierścienie ozdobne Pacbay, kijek jak to P904 jakby to powiedzieć "subtelnie piekielna moc" na sandacze zapewne kijek niedługo znajdzie się w dziale giełda bo już mnie ręce świerzbią na coś nowego... Jakiej nitki używałeś do tego kijka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthez204 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Jak zwykle super kijek! Wszystko dopracowane perfekcyjnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Jakiej nitki używałeś do tego kijka?Napisałem w opisie wędki "na przelotkach orange neon prowrap".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Kolejny kijek, tym razem do mocnego łowienia, sztywny kijek,pod koguty i agresywne targanie gumami, jednak z ciepłym ugięciem, Xzoga Shitenno SR-G 66mh2 198cm dł cw 7-30gr linka do 17lb akcja fast, oj fajny kijek wyszedł... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Napisałem w opisie wędki "na przelotkach orange neon prowrap"....DziękiChyba naprawdę muszę wybrać się do okulisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthez204 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Fajny bo mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Spoczko Darek, zdarza się, oby Bartuś była łowna, a coś czuje że w twoich rękach pokaże co potrafi ten kijek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander69 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Jakie przelotki zostały zamontowane na tym kiju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Jakie przelotki zostały zamontowane na tym kiju ?Kr alconity sic na szczycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Fajny kijek, fajny efekt na korku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Powoli trzeba się szykować do sezonu, jako że plany na ten sezon to trochę cięższe łowienie...pod koguta wpada MB 844-2 , powoli się składa, jako ciekawostka rękojeści Winn Grips dzięki Robertow z BRC ( dzięki za maga szybkie ściągnięcie) jeszcze nie widziałem na kijkach w PL ale ja mało wiem... kijek oczywiście będzie czarno zielony.....Kolorowe pierzaki tez się powoli szykują do wyjścia z kurnika... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacziega Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Taki oto prezencik, dla męża koleżanki, mogę dopiero teraz pokazać bo już prezent wręczony.Kolejny Mhx P904 pod sandacza, na palonym korku z dps-kiem, ubrany w KRy, ale najważniejsza kolorystyka, zieleń i biały, barwy naszego Radomskiego klubu piłkarskiego. wyszedł świetny kijek.... Ciekawy kolor można wiedzieć jaka nitka? Jak dla mnie wygląda bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Ciekawy kolor można wiedzieć jaka nitka? Jak dla mnie wygląda bardzo ładnie Hmmm nie pamiętam Pro Wrap Color Fast chyba 543 lub 537 któraś z tych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacziega Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Dzieki super projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Ten projekcik dojrzewa powoli, ale delikatne smaczki i dopieszczania są, z racji że pierścionki nijak mi pasowały a kolorystycznie musi się zgadzać to zmiana koloru na pierścionkach i nakrętce i zaczepie przynęt jak najbardziej wskazana....tak to teraz wygląda....niby drobnostka a cieszy... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Ciekawie wyglada, industrialnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Nono coś nowego ... I całkiem całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi