mrWhite7 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Fajnie to wygląda tylko lepiej założyć uchwyt odwrotnie ,leży wygodniej i ten garb jest po to skonstruowany a teraz to masz dłoń na śrubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) Fajnie to wygląda tylko lepiej założyć uchwyt odwrotnie ,leży wygodniej i ten garb jest po to skonstruowany a teraz to masz dłoń na śrubie No właśnie ja mam założony pod moją dłoń i jak trzymam kołowrotek i mam dłoń na garbie... Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez universo SpinWorld 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 No to teraz dziergamy .... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Dolnik w lakierku Top w niciach lecim dalej.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Kijek MHX-MB844-2 już skończony , ale nie będę już wstawiał zdjęć tylko filmik, kto ma ochotę może zalukać... https://youtu.be/W569Ps0l0NM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Tak na szybko wpadło P904-2 MHX-a do zaomotkowania i w lakierek dla kolegi...dałem lekką wyplatankę, i wyszło to bardzo schludnie, skromnie a zarazem niepowtarzalnie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Daj jeszcze foto tej wyplatanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 To tyle więcej ni ma, delikatnie i dyskretnie, zamiast tipetów z jednej nitki... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Z technicznego punktu widzenia to omotka nie wyplatanka Fakt z faktem pracochlonna i roznymi elementami, ale ciagle omotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 29 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 (edytowane) Hmmm, może omotko-przeplatanka....bo jednak trochę przeplatania, a nie wyplatania jest... To nie to co tutaj to fakt... Edytowane 29 Maja 2016 przez universo SpinWorld Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Kolejny MB-844-2, wpadł w moje łapy... bardzo mi się podoba takie zestawienie kolorów jakie dobraliśmy w tym kijku, Tiger + czerwona korkoguma + kawa z mlekiem omoteczki z miedzianymi tipetami do miedzianych pierścionków, oczywiście nie mogło zabraknąć delikatne wyplatanki przy naklejkach , ubrany w KR-y na alkonitach + sic na szczycie, z dps- kiem 18 pod kręcioł ...a i patriotycznie flaga PL. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Grrr, pomyliłem tematy. Kijek super omotki idealnie dobrane pod korek. Jaka to nić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Grrr, pomyliłem tematy. Kijek super omotki idealnie dobrane pod korek. Jaka to nić?Dzięki, ProWrap ColorFast Nylon nr 722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 (edytowane) I kolejny projekcik, takie prezenty to ja bym chciał dostawać... P903 -2 MHX-a , pod sandaczyka, Kr-y w alkonitach od 20 ... prowadzące 4 i sic na szczycie, skss małe pierścionki z korków koło uchwytu, fajna zgrabna szpada wyszła, troszkę " plecionej " nitki na firmowej naklejce i zamówionego opisu na wędce, padło na fajna nic biała perła która po nałożeniu lakieru wychodzi na srebrzysta perłę, ładnie się mieni w słońcu dość nietypowo...i wstaweczki pod pierścionki z czerwonego metaliku.... Edytowane 16 Lipca 2016 przez universo SpinWorld 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Kijek elegancki, fajnie dobrane kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Kurde coś mnie tu ostatnio nie było, ale to nie znaczy że się nic nie dzieje. Kolejna wędeczka, i kolejny Mhx- sior, s661-2 pod okonia 5'6" ( 170 cm) cw od 0,5 do 6 gr, fajny krótki kijek z akcja fast, króciutka rękojeść, kijek pod okonia,pstrążki i inne małe ryby, na małe rzeczki i łódkę lub belly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Ajjj i jeszcze ruda czeka i się nie może doczekać na ubranko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Z ciekawości jaka waga MHX ? fajna wykałaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 o gustach sie nie dyskutuje,ale fajniej ta wykalaczka wygladala by chyba w pelnej rekojesci.Tak troche bulwiasto wyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Co fakt to fakt, a koreczka bym jeszcze trochę obtoczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 No i to jest właśnie piękne w rodbuildingu bo każda wędka jak i każde gusta mogą być inne, ja lubię dzielone i podoba mi się styl Konrada z Northrods a pozatym te bulwy ładnie wyważyły króciutki dolnik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Zapomniałem dodać fotek... a "Ruda" już skończona, trochę przy niej podłubałem mimo że wydaje się że tylko na piance, jednak postanowiłem pomalować uchwyt i pierścionki ozdobne w czarna perłę w połysku i pierścień w uchwycie na miedziany kolor. Blank jak widać MHX sj842 w monoblanku, przelotki KR w alkonitach od 20 sic na szczycie, wyszedł fajny kijek wyróżniający się z tłumu takie jak lubię. Kijek fajny o akcji szczytowej z fast akcja niby do 15 gr ale jak to w mhx spokojnie ogarnia i powyżej 20, szybko podbija i ładnie przenosi sygnały brań.Jednak już zaczynają mi doskwierać problemy transportowe i chyba będę musiał się z nim pożegnać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 I kolejne P904-2 w pomarańczy.... fuji Kr od 20 alkonity sic na szczycie, skss, palony korek i wstawki z korkogumy, pomarańczowe nici z tipetami ze złota...Nie mam zdjęć z lakierem bo jeszcze ciepła odebrana do łowienia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 30 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Dawno nic nie wstawiałem,choć coś było dłubane. Ostatnio powstał kijek na blanku StCroix 4s70mlf2 kijek pod sandacza na lekko i okonia grubszego. Kijek pod kolor blanku niebieskie pierścionki,niebieska nic i wstawki niebieski metalik. Skss,fuji kr alko sic na szczycie . Fajna szpadka wyszła. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 I dobrze znowu widzieć tu piękne kije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi