DelTor0 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Zmniejszylbym troche ilosc lakieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 11 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Zmniejszylbym troche ilosc lakieru Tu przy naklejce specjalnie dałem jeszcze jedna warstwe na tipetach czasem robie takie odznaczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Ja bym nie dawal, troche sliwki sie porobily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 11 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Ja dałem,tak ma być 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 No dobra nowy rok trzeba zacząć coś dłubać, zaczynam od lekkich eksperymentów, wpadły mi fartownie blanki muchowe 5/6 klasa akcja fast 2,7 metra 4 skład... opcja jest na klenio jaziówke w 4 częściach i okoniówkę w 3 częściach 2,10 ... blanki to " no name" ale przy pierwszych wyginaniach zrobiły na mnie fajne wrażenie ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Co myślicie o tak customowej personalizacji... projektu? Mam mieszane uczucia ... ale pare pomysłow wizualnych ciekawych po głowie chodzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Jak ktos lubi to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Ludziska mają różne gusta...jestem tej samej myśli jak Del Toro.. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Pamiętaj o przysłowiu ,że o gustach się .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Pierwsze przymiarki do okoniówki na tym muchowym blanku w 3 częściach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Szkoda ze nie masz zlotego (zloto-czarnego) buttcup, lepiej by pasowal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Szkoda ze nie masz zlotego (zloto-czarnego) buttcup, lepiej by pasowal Chyba mnie przekonałeś miała iść korkoguma, ale do spójności jednak by czegoś brakło... jednak pójdzie buttcup ze złotem ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Dobra decyzja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Zielona okoniówka z muchówki 5/6 kl skończona jeszcze jej dobrze nie opisałem bo dopiero byłem godzinkę nad wodą ale ugięcie ma fajnie płynne i maślane przychodzące dobra ... więcej jak połapie jakieś rybki.... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 A z drugiego blanku który ma być pod smużaki i woblery w długości 2,7 metra w 4 składzie .... ściągnąłem ta piękna zieleń i idzie do malowania na inny kolor... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Fajnie to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Fajna rękojeść. Co to za uchwyt? Zwykły fuj iosi z zabudowaną nakrętką czy coś gotowego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Tak Fuji i nakrętka zabudowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Zielona okoniówka z muchówki 5/6 kl skończona jeszcze jej dobrze nie opisałem bo dopiero byłem godzinkę nad wodą ale ugięcie ma fajnie płynne i maślane przychodzące dobra ... więcej jak połapie jakieś rybki....Pięknie to wyszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 23 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Dzięki...kijek troszkę obrzucany cw jeszcze nie określiłem...ale akcja jest fajna pod przynęta trzyma fasta ale ugięcie przy naginaniu kija piękne i płynnie przychodzące.... chyba będzie mało spadów A już się robi jeszcze jeden projekcik dla kolegi.... StCroix...5S70LF2-B.... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Jak się zrobi ten ostatni projekcik StC to mile widziane gięcie kijaszka . O ile nie będzie problemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Powygina się... spoczko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 28 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 (edytowane) Dziś prace malarskie przy uchwycie do drugiego blanku muchowego... i przy okazji malowanko końcówki do fightingbutt... na specjalne zamówienie dla kolegi ... piękna ta czacha z czeluści wychodzi... aż sam jestem ostatecznego efektu ciekaw... Edytowane 28 Lutego 2018 przez universo SpinWorld 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Napisz jak malujesz, jaka farba, sprayem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Aerograf ... podkład na plastiki... potem...farba poliuretanowa z utwardzaczem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi