universo Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 StCroix skończony... trochę mało czasu na wszystko ostatnio więc zdjęcia też tak na szybko... ;)i nie porobiłem zdjęć ugięcia sorki.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 W między czasie jeszcze się zrobiła P903-2 z MHX-a... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 A to zalążek projektu który mi chodzi już po głowie od BARDZOOOOOO........ długiego czasu.... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Jak wrażenia z połowów stc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 To nie dla mnie.... ale na sucho ... wyszedł mega szybki .... na torzite w tytanach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Nie co ty nie pałowaty to tylko 8lb zyli jakieś 8gr cw ... jest poprostu szybki o szczytowej akcji...taka szybka okoniówka poprostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Trochę z innej beczki tym razem... składam sobie caścika pod sandałka a że Tatulka nie pasowała zbytnio do tego projektu więc trzeba było jakoś zadziałać... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Hehe, nie mój klimat, ale wykonanie bardzo ładne. Malowałeś proszkowo czy jakaś inna metoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Na mokro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Hydrografika czyli. A tak w ogóle, to co to za blank? Wygląda trochę jak Xtreme Inshore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Nie kolego normalnie Tatka malowana aerografem... blank to mhx sj843-2... też malowany ... na biało... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Coś zaniedbany temacik.... trzeba coś wstawić... Composit Development robiony konkretnie pod Shimano Stradicka ci4 ... myślę że wyszło zgrabnie i spójnie.... CDEXN-792MH 2,35 8-35 10-20 Ex/Fast M/Heavy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Znowu długa przerwa... ale coś się kręci ... Tym razem znowu trawelek na muchowym blanku 5/6 kl w burguntowym koloroku ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Witam jak jakościowo wygladają te uchwyty w porównaniu do fuji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Nie mam żadnych zastrzeżeń... dodatkowo jak dla mnie bardzo wygodne w chwycie... chyba nawet najwygodniejsze jakie do tej pory miałem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) Teraz tak patrzę i widzę że nie uzupełniłem tego że biała jednak nie została taka biała jak ja widać na poprzednich zdjęciach... MHX SJ843-2 Edytowane 26 Marca 2019 przez universo SpinWorld 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Głośno o nich ostatnio więc musiałem i ja sobie coś ukręcić QUALIA XJB702M 7' cw 5-21gr 6-14LB. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Twoim zdaniem w jakich gramaturach bedzie latala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Nie miałem jeszcze okazji za dużo porzucać, ale cw zbliżone do opisanego... fajna szczytówka pokazująca co się dzieje z przynętą .... jak połowie to wyrobie sobie jakieś lepsze zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 2 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Composit Development CDEXN 862M 260 cm 5-24 cw extra fast, fajny kijek pod brzegowe łowienie ... w w Kr Alkonitach z carbonowym uchwytem Apex ... Fajne połączenie nowoczesny wygląd.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 30 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Kolejna Qualia tym razem pod spina XSJ7102ML brzegowy średniodługi ( choć łódkę też ogarnie )239 cm kijeczek pod większego okonia i sandaczyka na lekko 3-14 gr cw do 12lb , szybki spinjig ... i ta czerń... tylko czerń a tak się w niej można zakochać że masakra.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 14 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 No i kolejna Qualia tym razem XPSJ682L 203 cm 1-6 gr cw fajna szybka okoniowka ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 20 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Trochę tych Quali ostatnio się przewija... bo nie ukrywam że przypadły mi do gustu ... ty, razem xpsj642ul 0.5-4gr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 21 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 I kolejna czarnula... Qualia... XPSJ 762L 229cm 2-7 gr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyka3 Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Witam...nam pytanko...ile ma od stopi kołowrotka do końca?? Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi