universo Opublikowano 21 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Witam...nam pytanko...ile ma od stopi kołowrotka do końca?? Pozdrawiam29 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat1404 Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Jakie jest realne cw xpsj 762l? Co ogarnia ten blank? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 23 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 (edytowane) Dziś obrzucałem xpsj 762l ale do spokojnego sprawdzenia warunki ciężkie... Wiało strasznie ale cw z góry można dołożyć... Na łowienie z łodki nawet i 12 gr a ostatecznie i jeszcze więcej... Szczyt delikatny ale za nim czuć przyrost mocy ... Spokojnie do wcinania i sandaczy... Czyli sandacz na lekko bez problemu...Widzial bym ten blank spokojnie do łowienia na drop shota... Na szczycie dużo widać i precyzyjnie nim się operuje a za szczytem dosc mocno wcina... Okoń z brzegu też spokojnie ale raczej jak ktoś ma większe okonie w łowisku... raczej nie jest to okoniówka a okoniówa Edytowane 23 Listopada 2019 przez universo SpinWorld 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyka3 Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 A od ilu zaczyna gadać wg Ciebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 MHX MB753XF sandaczowa szpada... nie przejdziesz koło niej obojętnie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Nice! Sam lakierowales uchwyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 15 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Akurat tutaj kolega lakiernik... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 18 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Kolejna Qualia XJBH 702 M , cw 5-21 XFast 213 cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat1404 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Kolejna Qualia XJBH 702 M , cw 5-21 XFast 213 cm .Jakie jest realne cw tej quali? Jak pracuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 19 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Cw troszkę w górę można dodać, a akcja mocno szczytowa szybki kij na sandacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 24 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Qualia solid carbon SUB661M skrócona do 180 cm ...Akcja XF 4-18 gr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Qualia solid carbon SUB661M skrócona do 180 cm ...Akcja XF 4-18 gr Te 18 to uwierz że szybko zmieni jedynkę na dwójkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 24 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 (edytowane) Tak opisany ... delikatny ten szczyt i w moim odczuciu, choć rzucałem i ciężej ale komfortu nie ma na cięższych, raczej tak jak opisany w internetach do animacji mniejszych przynęt pod większe ryby... Edytowane 24 Czerwca 2020 przez universo SpinWorld Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Tak opisany ... delikatny ten szczyt i w moim odczuciu, choć rzucałem i ciężej ale komfortu nie ma na cięższych, raczej tak jak opisany w internetach do animacji mniejszych przynęt pod większe ryby...To druga Qualia jaką ubrałem jeszcze z pojedynczych sampli sporo już ich natluklem, nie wiem jak docinales go ale jeśli od dołu to napewno zauważysz jak fajnie przynęty są pozasysane i to mega powtarzalnie , takie główne dwa źródła dużych ilości ryb mam z Holandii i Szwecji z wiatraków kolega nawet karpie lowil i to dosyć spore , ten w Szwecji co weekend grube szczupaki ciąga na sporo cięższe wabiki niż 18g , generalnie warto przed zbrojeniem ustalić jakiś minimalny zakres jakim się będzie lowilo bo 2-4 cm cięty szczyt mega wpływa na czułość wędki, w oryginale szczyt mocno wytlumia wszystkie sygnały przy amortyzacji, sporo nim w nocy lowilem i wtedy się to odczuwalo najbardziej, generalnie będziesz zadowolony praktycznie zero pustych bran , kij wiele wybacza A od czasu do czasu można się nim odepchnac od brzegu bez stresu że się złamie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 25 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Cięty tylko od dołu na krótki łódkowy kij i pod wyważenie... Góry nie ruszałem chciałem coś z czułą szczytówką i sporą mocą w dolniku... Jak dla mnie szczyt mógłby być ciutke szybszy ... Może jeszcze w niego bede ingerowal ale narazie zobacze jak aię łowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 25 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Ogólnie Qualie bardzo mi podeszły jako blanki... staram się rozeznać co w którym piszczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 9 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Qualia XPSJ 682L ... kolejna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 9 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Te 18 to uwierz że szybko zmieni jedynkę na dwójkę Już obłowiona solidnie i ciągle nie mogę zrobić z niej dwu składu a w wyjątkowych sytuacjach zdarza się założyć pod 30 gr ... ale wynika z tego że opisu cw nie trzeba się zbytnio trzymać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 13 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Kolejna Qualia XJB702ML tym razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 19 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Te 18 to uwierz że szybko zmieni jedynkę na dwójkę Już obłowiona solidnie i ciągle nie mogę zrobić z niej dwu składu a w wyjątkowych sytuacjach zdarza się założyć pod 30 gr ... ale wynika z tego że opisu cw nie trzeba się zbytnio trzymać... Dopiero teraz załapałem że nie chodziło ci o to że ją złamię, tylko o to że można mu w cw zamienic z 18 gr na 28 gr.... ale nie za tryb ze mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 19 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Qualia xpsj682L ten blank zapisze się jako klasyka okoniowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 American Tackle Company Bushido MB73-2 ... fajna czarnula wyszła .... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Qualia XJB702M... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Mhx sj842... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 1 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Qualia xpsj682L... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi