Cola Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Witam,proszę osoby, które znają się na rzeczy o pomoc w doborze przetwornika do w/w sondy. Kupiłem okazyjnie tę sondę ale bez skimmera (przetwornika).W necie jest tego trochę, ale nie wiem dokładnie jaki typ/ model będzie właściwy dla Lowrance Mark 5x Pro Proszę o pomoc, jakiś numer katalogowy tego przetwornika etc.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Najlepiej zapytać tu: http://www.lowrance.pl/?module=articles&Path=52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cola Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Dziękuję za podpowiedź i link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Cola
Witam,
proszę osoby, które znają się na rzeczy o pomoc w doborze przetwornika do w/w sondy.
Kupiłem okazyjnie tę sondę ale bez skimmera (przetwornika).
W necie jest tego trochę, ale nie wiem dokładnie jaki typ/ model będzie właściwy dla Lowrance Mark 5x Pro
Proszę o pomoc, jakiś numer katalogowy tego przetwornika etc.
pozdr
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi