Skocz do zawartości
  • 0

Akumulator do echosondy

Cola

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Garmin Echomap 10 cali i Panoptix 34 >>>12 v to ile Ah na 1 wyprawę by wystarczyło .Pytam bo zależy mi aby był jak najmniejszy bo musi wejść do covera 

Odpowiedź powinieneś znaleźć również tutaj, chociaż Siarq wie co pisze.

https://jerkbait.pl/topic/95965-garmin-panoptix-livescope-system-ps30-lvs12-lvs32-lvs34-lvs62/page-1

• 0

Ale co tu rozważać? Trzeba liczyć. U mnie echo Lowrance 9” na 20ah chodzi i cały dzień nawet 15h wyłączane tylko na drzemkę godzinną i czasem jak stoję gdzieś to w czuwaniu. 

Ale każde echo jest inne. Ma inny pobór. Wystarczy sprawdzić w papierach pobór prądu i pomnożyć przez ilośc godzin swojego łowienia. Wyjdzie pojemność akumulatora.

U mnie aku od echo odłączone od instalacji. Połączone tylko bezpośrednio z echem Nie mam zakłóceń.

• 0

Ja zapakowałem 80ah z doładowaniem słonecznym..Podpiete dwa echa lowranski hds live 7

Silniczek f70 doładowuje w czasie przemieszczania i nie targam tego aku do chałupy.

Czym to doładowujesz , planuje coś kupić pod namiot   a tam brak prądu i muszę zawozić do kolegi  aku a to trochę upierdliwe , wiem że jest tego ful  ale  wolę coś sprawdzonego

• 0

Czym to doładowujesz , planuje coś kupić pod namiot   a tam brak prądu i muszę zawozić do kolegi  aku a to trochę upierdliwe , wiem że jest tego ful  ale  wolę coś sprawdzonego

Sorki że dopiero po takim czasie .

Ja kupiłem na pròbę po taniości i hula także na razie zostaje.

post-57619-0-00815800-1741608189_thumb.jpg

post-57619-0-85938300-1741608200_thumb.jpg